Автор
Ева Григорова

Ужасяващи разкрития: Георги разбил и черепа на Дебора

След старта на делото по случая с нарязаната с макетно ножче Дебора, изплуват още ужасяваши разкрития за зверствата, които Георги ѝ причинил, освен разрезите. 

Оказа се, че в началото на нападението си той е нанесъл два удара на момичето, като с единия ѝ нанесъл черепно-мозъчна травма. Съдът в Пловдив връща делото на прокуратурата в Стара Загора, защото иска да узнае с кой точно от двата удара, Георгиев е успял да ѝ нанесе черепно-мозъчната травма, пише Novini.bg

View post on Instagram
 

Адвокатите на Георги от своя страна предстои да обжалват както мярката на Георгиев, така и част от обвиненията, тъй като били неясни. По време на делото в Пловдив съдът остави без уважение всички искания и възражения за допуснати други процесуални нарушения, включително и за изменение на мярката за неотклонение на Георгиев. Тя беше взета на 30 юли 2023 г. и до момента не е променяна. Не е уважено и искането за частично прекратяване на делото по едно от обвиненията - за заканите с убийство.

View post on Instagram
 

Към настоящия момент Георги е обвинен в три престъпления - за принуда, закани за убийство и средна многостепенна телесна повреда.