Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Телци, през март трябва да си спомните към каква цел се движите

Скъпи Телци, през март трябва да си спомните към каква цел се движите и защо сте вложили толкова много усилия. Колкото по-точно се придържате към първоначалния план, толкова по-вероятно е да получите очаквания резултат.

По въпросите на кариерата самодисциплината ще бъде по-важна от всякога, тъй като много ще зависи от вас и вашето представяне. Но въпреки това трябва да отделите време за почивка, в противен случай просто ще се изчерпите и ще си спечелите такова неприятно нещо като „емоционално прегаряне“. Времето е благоприятно за работа в екип, затова се постарайте да създадете приятна работна атмосфера в екипа, вслушвайте се в съветите на колегите. 

По въпросите на финансите и в професионалната сфера се опитайте да си сътрудничите само с доверени хора, избягвайте рискови инвестиции и не бързайте да приемате предложения, в които не сте сигурни. Възможно е да възникнат незначителни недостатъци и грешки, които значително ще развалят настроението ви, но не трябва да се тревожите много за това - те няма да имат катастрофални последици.

Твърде натовареният работен график също може да повлияе негативно на вашето здраве: липсата на витамини, съчетана с постоянна умора, няма да има най-добър ефект върху имунитета ви. Не бързайте да поддържате здравето си с лекарства, всичко, от което се нуждаете този месец, за да се чувствате добре, е почивка. Бъдете внимателни при пътуване с транспорт, тъй като има голям риск от опасни ситуации и наранявания.

Вие сте популярни сред противоположния пол, но избягвайте изкушението да флиртувате с няколко фенове наведнъж: това може да доведе до проблеми. Избягвайте служебните романи и се съобразявайте с чувствата на партньора си. Този месец е по-важно от всякога не само вие, но и половинката ви да се чувствате комфортно във връзката си. Месецът ще бъде успешен в личен план, ако вземете правилните решения и направите правилния избор. 

Овни, през март ви очакват успехи
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през март ви очакват успехи

Автор Астролог - Ивелина Пенчева