Автор
Антония Михайлова

3 зодии, на които Пълнолунието в Дева ще донесе съдбоносна промяна

Пълнолунието в Дева на 24 февруари ще изправи три зодии пред прага на съдбоносни промени в живота. Те ще усетят силен прилив на енергия, която ще ги отведе на вълнуващо пътешествие към нови граници на осъзнаване и трансформации.

Близнаци 

Представителите на този знак ще преживеят истинска метаморфоза в най-важната сфера от живота – семейството и недвижимите имоти. Това е така, защото Пълнолунието в Дева се случва в жилищния сектор на тази зодия и е отговорно за голяма част от промените. В резултат ще осъзнаете, че е време да промените статуквото. Вероятно Пълнолунието може да доведе до важно решение в семейството - покупка или продажба на дом, брак или развод.

Дева 

Пълнолунието се случва в знака Дева, което означава, че представителите на този знак могат да очакват големи промени. Те могат да засегнат както романтичните отношения, така и кариерата. 

Разположението на Пълнолунието ще бъде във вашия дом на отношенията - това подсказва, че може да вземете решение след важен разговор с друг човек. При някои Деви събитието може да донесе сериозна здравословна ситуация – преглед и диагностика. 

5 зодии ще се радват на неочаквани успехи в кариерата по време на пълнолунието на 24 февруари
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

5 зодии ще се радват на неочаквани успехи в кариерата по време на пълнолунието на 24 февруари

Автор Антония Михайлова

Стрелец 

Пълнолунието ще бъде в сектора на постиженията на зодия Стрелец, което означава, че може да достигнете крайъгълен камък в кариерата или в сферата на взаимоотношенията.

Възможно е да бъдете повишени или да срещнете нов човек в живота си. Освен това настоящият ви статус може да се промени поради развод или брак.