Автор
Woman.bg

Романтично бягство в месеца на любовта – как да изненадаме половинката с вълнуващо преживяване?

Около Деня на влюбените, а и не само, очарователните дестинации в Европа приканват голяма част от двойките да се отдадат на романтика и да създадат незабравими спомени заедно. От исторически градове, пропити с чар, до живописни отдалечени кътчета – Старият континент предлага множество възможности за празнуване на любовта. Независимо дали се разхождате ръка за ръка по малки китни улици, или се наслаждавате на изискана кухня с изглед към спиращи дъха пейзажи, някои европейски дестинации обещават всички условия за истинско романтично бягство.

За да организирате своето пътешествие, не е нужно много – компанията на любимия човек, самолетни билети, раница с най-важното, и за да останете свързани по всяко време – роуминг при възможно най-добри условия. С обновените роуминг тарифи на А1, вече можете да пътувате из държавите в Европейския съюз, без да е нужно да плащате дневна такса. 

В Зона 1 на роуминг плана за частните клиенти на А1 попадат всички държави от ЕС, където ще можете да ползвате минути, SMS и MB според националния ви тарифен план и политиката за справедливо ползване. Единственото, което трябва да направите, е да активирате роуминг плана напълно безплатно чрез приложението Моят А1, чрез обаждане или със СМС с текст ОК на номер 17280. Планът включва минути и MB според месечната такса, за да сте сигурни, че може да споделяте с близките си прекрасните моменти от своето пътуване. 

Дори и да сте изпуснали да организирате пътуването си точно за Свети Валентин, някои места са подходящи през цялата година и винаги си заслужава да споделите преживяването с любим човек. 

А сега нека видим кои са най-романтичните дестинации в Европейския съюз.

Париж, Франция
Известен като "Градът на любовта", Париж оглавява списъка на романтичните дестинации в Европа. Двойките могат да се насладят на магията на Айфеловата кула по здрач, да се разхождат по река Сена и да разглеждат емблематични забележителности като катедралата Нотр Дам и един от най-известните музеи в света – Лувърът. Влюбените могат да опитат традиционната френска кухня в уютните ресторанти в града, последвани от романтичен круиз из водите на Сена, под блещукащите светлини на Париж. 

Венеция, Италия
Венеция, със своя лабиринт от канали и вечна красота, излъчва романтика на всяка крачка. Двойките могат да плават по Големия канал с гондола, възхищавайки се на дворците и църквите, разположени по водните пътища. Тесните улички ще накарат всеки да се изгуби в тях, за да открие скритите съкровища и очарователните площади на Венеция. Задължителна част от пътуването е и да се насладите на романтична вечеря за двама в осветена от свещи тратория, където може да опитате венециански специалитети и изискани италиански вина.

Барселона, Испания
Смесицата от култура, архитектура и морски чар в Барселона предлага на двойките идеалното място за романтично бягство. Разходете се ръка за ръка по оживените улици на Готическия квартал, докато се възхищавате на зашеметяващата архитектура на Саграда Фамилия и други забележителности на испанския град. Отпуснете се на златистия пясък на плажа Барселонета или наблюдавайте панорамната гледка към града от парка Гюел. Завършете деня с романтична вечеря в крайбрежен ресторант и опитайте традиционни испански ястия и хубаво вино.

Романтичните дестинации в Европа обещават незабравими преживявания за двойките, които празнуват Деня на влюбените. Независимо дали предпочитате да разглеждате исторически градове, да опитате местни гурме специалитети или просто да се радвате на компанията на другия сред спиращи дъха пейзажи, тези дестинации предлагат идеалния фон за разцъфтяване на любовта.

А с роуминг план от А1 ще бъдете сигурни, че ще можете да споделите любовта си с целия свят! 

(платено съобщение)