Автор
Ева Григорова

Има ли връщане назад: Чарлз вече е взел крайно решение за Хари

Когато се разбра за неприятната болест на крал Чарлз Трети, всички заговориха за евентуално помирение между неговите синове. Но в момента тази възможност изглежда по-скоро нереална. А на фона на липсата на достатъчно действащи членове на кралското семейство, които да поемат всички актуални ангажименти, се появи и предположението, че принц Хари може да се върне към дейността си като кралска особа. 

Според Page Six херцогът на Съсекс би възстановил временно тези свои задължения само ако крал Чарлз го помоли да го направи. Най-вероятно няма как да откаже на баща си, защото така за пореден път, ще изгори всички пътища помежду им. Но сам не би предложил подобно решение на сложната ситуация в двореца. 

Хари, който е пети поред за наследяване на трона, заяви при последното си интервю за Good Morning America, че обича семейството си и е благодарен за възможността да бъде с баща си в трудния момент след научаването на тежката диагноза. Но на този етап очевидно тя няма да бъде повратната точка в отношенията им. 

Принц Хари може и да се съгласи да се върне в кралския двор, но само временно, ако кралят го помоли, но вероятността да го направи е много малка. След поредната му публична поява на църковна служба през уикенда, говорител на монарха заяви за медиите, че той е "твърдо на мнение", че за херцога на Съсекс връщане назад няма - "по никакъв път и под никаква форма", предават от Daily Mail. 

Това не означава, че крал Чарлз не е отворен към възможността да оправят отношенията с по-малкия си син в близко или по-далечно бъдеще. Но личните дела са далеч от служебните и не бива да се смесват. 

Принц Уилям също подкрепя мнението на баща си и ще направи всичко по силите си да бъде както до съпругата си, докато се възстановява от скорошната операция, така и да не ощетява двореца с отсъствието си на фона на натоварената откъм събития програма. Затова надали скоро ще видим отново принц Хари на Острова, освен ако не се случи нещо екстремно със здравето на Чарлз.

Дори когато Чарлз е болен: Принц Хари отново се скарал с Камила
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Дори когато Чарлз е болен: Принц Хари отново се скарал с Камила

Автор Ева Григорова