Автор
Евелин Попадийна

Пълнолунието в Дева на 24 февруари ще донесе раздели за всяка зодия

Започва най-трудният и кармичен период в годината. От 24 февруари започваме да се потапяме в енергиите на Коридора на затъмнението, който ще продължи от 25 март до 8 април.

На 24 февруари Вселената ще принуди всички Деви и Риби да вземат най-важните решения в живота си, защото периодът на промяна се очертава съвсем близо - време е да премахнете всичко, което ви пречи да продължите напред.

Що се отнася до останалите знаци, астрологично Пълнолунието в Дева винаги управлява два въпроса – работата и здравето. Тези области стават най-важни, ще видите всичко такова, каквото е. Пълнолунието често ни кара да си направим изводи, да погледнем трезво на ситуацията и да вземем решение.

24 февруари може да се превърне в ден на мащабни съкращения, а някои хора могат сами да решат да прекратят трудовите си отношения. Зодия Дева отговаря за службата и отговорността, а по време на пълнолунието Луната ще бъде срещу Сатурн, който отговаря за правилата, реда и дисциплината. Мнозина може да се чувстват така, сякаш животът става все по-суров. Например в кариерата, в семейството или във връзката има известна „стоманена ръка в кадифена ръкавица“. Необходимо е да бъдете по-съзнателни по отношение на изразходването на времето, ресурсите си и да приемате сериозно отговорностите си.

В този ден ще разберете, че е време да преустроите живота си по такъв начин, че новите ви задължения и отговорности да ви носят полза. Например, ако на Пълнолуние в Дева на 24 февруари Сатурн ви носи новини за здраве или проблеми с работата, то значи е време да преструктурирате отношението си към тези сфери. Що се отнася до здравето - трябва сериозно да се задълбочите в темата за начина на живот. Ако е свързано с работата, Сатурн ви съветва да станете свой собствен шеф - създайте област в живота си, където ще бъдете напълно свой господар!

Раци, през март ще се отървете от стари страхове
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, през март ще се отървете от стари страхове

Автор Астролог - Ивелина Пенчева