Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, през март ще се отървете от стари страхове

Скъпи Раци, за вас март ще бъде много благоприятен месец, можете да разчитате на пълната подкрепа на планетите. Ще можете да разрешите и най-сложните проблеми с максимална полза за вас. 

В кариерата си ще получите заслужено признание: хората ще ви обърнат внимание, пред вас ще се отворят перспективи и ще бъдете оценени като служители. Може да имате мисли да смените работата си с такава, където условията ще са по-удобни за вас. Не се страхувайте да промените нещо, имате достатъчно опит и професионализъм, за да искате най-доброто за себе си. По отношение на финансите бъдете разумни, но избягвайте прекомерната пестеливост: ще има възможности за обещаващи инвестиции. 

Здравето ви няма да ви разочарова този месец, но някои неща ще ви накарат да обърнете повече внимание на собствените си навици. Отървете се от най-вредните, помогнете на тялото си да се справи без загуба със сезона на настинките и вирусите. Най-ефективният начин за добро здраве за вас е правилното хранене и разумната физическа активност, която трябва да бъде редовна. Отделете време и за емоционалното си състояние, ако е необходимо, преодолявайте тревогите си с психолог или близък и доверен приятел. Време е да разберете какво ви тревожи и да се научите как да се справяте с него. 

Повече от всякога през този месец личният ви живот ще зависи от вашето настроение, душевно състояние и емоционален фон. Не бързайте да реагирате бурно на негативните събития, опитайте се да ги приемате философски и да натрупате полезен опит. Събитията през този месец ще ви дадат възможност да се освободите от някои стари страхове и да се научите да общувате с хора от различна позиция. Не пренебрегвайте новите запознанства, някои от тях може да се превърнат в дълги, красиви връзки.