Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, през март трябва да промените начина си на живот

Скъпи Близнаци, хороскопът ви за март предсказва жаждата за разнообразие и промяна, така характерни за вашия знак, да бъде задоволена през този месец. 

Март ще подложи на изпитание силата и издръжливостта на представителите на този знак, а на тези, които преминат с чест тези изпитания, съдбата ще даде успех във всичките им начинания. Поставете правилно приоритетите си, разумно разпределете времето и усилията си, прегледайте ежедневието си и спрете да губите време за дейности, които не ви носят емоционално удовлетворение, полза или полза. Поставете си реалистични цели, но избягвайте фанатизма при постигането им. 

Имате нужда от честност и прозрачност в общуването с колегите, отвореност към промени във всяка сфера, особено професионална, смелост при вземане на трудни решения, готовност за пътуване и развлечения като начин за постигане на хармония в собственото ви душевно състояние. 

Може да ви бъде предложено повишение, не го отказвайте при никакви обстоятелства - пред вас ще се отворят много добри перспективи за по-нататъшен растеж. 

Вероятно ще се породи желание да спортувате, радикално да промените начина си на живот или да коригирате диетата си. Въпреки това, всякакви драстични промени в живота ви по отношение на здравето трябва да се случват само със съгласието на вашия лекар, тъй като има висок риск да си навредите с прекомерна физическа активност. Вземете за правило да правите упражнения всеки ден, но постепенно, като започнете с най-малките натоварвания. 

Важна част от работата върху собственото ви благополучие е изследването и обработката на емоциите, тъй като нервната система може да подкопае имунната система по-сериозно от настинките и вирусите. Имате нужда от положителни мисли, избягване на конфликти и рискове, включително по отношение на финансите, отвореност към всичко ново, което може да ви направи по-добри.

5 зодии ще се радват на неочаквани успехи в кариерата по време на пълнолунието на 24 февруари
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

5 зодии ще се радват на неочаквани успехи в кариерата по време на пълнолунието на 24 февруари

Автор Антония Михайлова