Автор
Евелин Попадийна

24 февруари мощна огледална дата: как да промените живота си към по-добро

Огледалната дата, която носи мощен енергиен заряд, тази година се пада и на пълнолуние – силно време за магии, гадания и духовни практики от всякакъв вид. Възползвайте се от тази комбинация от енергии, за да привлечете хармония и благополучие в живота си. За да направите тези ритуали, са ви необходими малко усилия и чистотата на вашите намерения. Ето какви стъпки трябва да предприемете.


Почистете и организирайте дома си
Този благоприятен ден изисква от нас да изчистим вътрешната и външната си среда от всякакви бъркотии. Когато почиствате дома си, опитайте се да сте наясно с определени енергийни центрове. Например, почистете зоната около входната врата, за да позволите на изобилието да влезе в дома ви, или почистете дълбоко фурната си, за да насърчите уюта и просперитета. Почистването на банята, подовете и прозорците, разчистването на дрешниците и чекмеджетата от бъркотията, реорганизирането и всичко останало са чудесни начини да овладеете енергията на този ден.

Церемония по освобождаване
Прекарайте време насаме с дневник и запишете всичко, от което сте готови да се откажете. След като списъкът ви е готов, сгънете го няколко пъти и безопасно подпалете ръба на списъка си - гледайте как всичко, което ви е тежало, започва да изгаря. След като списъкът стане пепел, можете да го „погребете“ навън или да го хвърлите в тоалетната и да кажете: „Оставих с любов това, което вече не ми служи“, оставяйки го зад гърба си.

Използвайте кристали
Поставянето на няколко любими кристала или важни предмети на перваза на прозореца е чудесен начин да се изпълните с енергията на тази дата и пълнолунието. Като алтернатива можете да оставите стъклен буркан пълен с вода, на лунна светлина за една нощ. Тази вода можете да използвате всеки път, когато имате нужда от допълнителна доза енергия, пречистване и освобождаване.

Медитация с визуализация
Намерете безопасна и удобна позиция. Можете да сложите маска за очи, да запалите свещи или тамян и да пуснете любимата си музика, за да направите процеса по-спокоен. По време на тази визуализация си представете своя мечтан живот, сякаш вече се е случил. Мислено го превъртете до най-малкия детайл, като обръщате внимание на звуци, миризми, текстури.

Енергийно пространство
Почистването на енергийното пространство на дома ви с дим в този ден също няма да навреди. Най-добре е да използвате градински чай или пало санто за това, но можете да използвате и билки като кедър, пелин, лавандула, сладка детелина и други. Можете също да използвате смоли и тамян. Когато правите почистване, започнете от задната част на къщата или стаята и след това преминете през всеки ъгъл на пространството с енергията, която бихте искали да внесете във вашия току-що почистен дом. Най-добре е да призовете енергията на любовта, изобилието, здравето, просперитета, радостта, мира или всяка друга енергия, която ви се струва хармонична.

Свършете нещата и се отпуснете
Тъй като пълнолунието е време за свършване на нещата, уверете се, че колкото се може повече натрупани задачи са завършени днес. Независимо дали става въпрос за изпращане на имейли, изпращане на проекти, изпълняване на поръчки или провеждане на онези телефонни обаждания, които възнамерявате да направите.

Днес не е време да започвате нови проекти или да вземате реактивни решения, така че опитайте да си дадете почивка, ако нямате нищо планирано за този ден.

8 китайски тайни за почистване на дома, които трябва да усвоите
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Теодор Муховски

8 китайски тайни за почистване на дома, които трябва да усвоите

Автор Теодор Муховски