Автор
Ева Григорова

Уил Смит обявява новия „Лоши момчета 4“

Уил Смит и колегата му Мартин Лорънс отново ще влязат в емблематичните си роли в „Лоши момчета 4“. Въпреки че филмът все още няма официално заглавие, в момента той е в постпродукция и е планиран за пускане на 14 юни 2024 г., ако не се случи нищо непредвидено като забавянето, което имаше поради стачките в американската филмова индустрия.

View post on Instagram
 

Уил обяви в свое видео, че остават още осем дни от снимките в град Маями, като актьорът сподели клипа в профила си в Instagram.

Той добави: „По дяволите, ОБИЧАМ този град! "Лоши момчета 4 идва" бързо, хора“.Четири години след третия филм „Лоши момчета“, последната част ще заложи на завръщане на много от оригиналните лица, отговорни за успеха на филма от 1995 г.

View post on Instagram
 

Ясно е, че Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат, също както детективите, лошите момчета и момичета, Ванеса Хъджънс, Александър Лудуинг, Паола Нунес и DJ Khaled също се присъединяват към тях. Джон Сали, който изигра хакера Флетчър в първите два филма и отсъстваше в третия, също ще участва в четвъртата част.

От друга страна, Рея Зеехорн от „Better Call Saul“ и рапърът Джойнър Лукасще се присъединят към актьорския състав, въпреки че ролите им все още не са разкрити.

View post on Instagram
 

Зад камерата също има завръщащи се имена като режисьорите Адил Ел Арби и Билал Фалах, които ръководиха предишния филм, замествайки Майкъл Бей, който отговаряше за първите две части.Засега обаче ще трябва да изчакаме трейлър или официална промоция, за да добием по-добра представа за сценария на лентата.