Автор
Антония Михайлова

Анджелина Джоли стана блондинка - харесва ли ви

Анджелина Джоли бе забелязана от папараци по улиците на Ню Йорк с необичаен рус цвят на косата. Звездата от "Мистър и мисис Смит" винаги е залагала на тъмните нюанси и беше пламенна брюнетка в "Лара Крофт: Похитителят на гробници", а по-късно и в "Господарката на злото".

Свидетели обаче успяха да забележат и заснемат актрисата в коренно различен от този, с който я познаваме, вид. Снимки показват 48-годишната Джоли с изсветлените лъскави кичури, докато тя е в магазина си Atelier Jolie. Красавицата е облечена в бяла блуза с кръгло деколте, черни панталони и ботуши в същия цвят, а отгоре е наметнала двуредно черно вълнено палто, което да я топли в хладното зимно време.

View post on Instagram
 

Голяма черна чанта на рамо и слънчеви очила, деликатно криещи очите ѝ от любопитни погледи, са останалите аксесоари, с които актрисата бе забелязана на излизане от магазина. След това бившата съпруга на Брад Пит се качи в колата и потегли.

Тази година Джоли се завръща на екран с дългоочаквания биографичен филм "Мария", посветен на живота и кариерата на емблематичната оперна прима Мария Калас. Освен това актрисата отново ще озвучи тигрицата в продължението "Кунг Фу Панда 4".

View post on Instagram
 

По-рано в интервю Джоли разкри, че възнамерява да даде работа в магазина си на бежанци, въпреки че това е нерентабилно за нея.

"Вероятно ще загубя пари, може би дори за известно време. Ако в крайна сметка успея да приложа на практика някои неща, които смятам, че ще бъдат подобрения и просто да изляза на печалба, това ще бъде огромна победа", каза тя.

Анджелина Джоли е бясна заради това, че е обрисувана като лошата страна, докато Брад Пит е представен като жертва
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Анджелина Джоли е бясна заради това, че е обрисувана като лошата страна, докато Брад Пит е представен като жертва

Автор Ева Григорова

Известно е, че тя вече е подписала договори за предстоящи снимки на няколко филма, сред които са "Господарка на злото 3" и шпионския трилър Maude vs. Maude.

Към момента актрисата се изявява и като главен продуцент на мюзикъла The Outsiders, който е адаптация на едноименния роман на Сюзън Елоиз Хинтън и на филма със същото име от Франсис Форд Копола. Пиесата ще се играе на Бродуей, като работата стана още по-сантиментална за Джоли, след като тя включи в екипа и дъщеря си Вивиан.