Автор
Ева Григорова

Дженифър Анистън е сгодена? Вижте огромния ѝ пръстен

Дженифър Анистън предизвика слухове, че е сгодена, след като позира на наградите SAG, докато носеше гигантски диамантен пръстен на лявата си ръка. 55-годишната актриса беше номинирана за ролята си в The Morning Show, но загуби от Елизабет Дебики от The Crown. Тя също се качи на сцената заедно с Брадли Купър, за да връчи наградата на SAG за цялостно творчество на Барбара Стрейзънд.

Дженифър блестеше на церемонията в прилепнала сребриста рокля, която се отличаваше с дълбоко деколте и цепка до бедрото. Но най-забележителната част от нейната визия бяха бижутата ѝ, като звездата от „Приятели“ носеше огромен пръстен на безименния си пръст. Не е известно, че Дженифър се среща с някого в момента и дори не е имала романтична връзка с никого през последните пет години, така че появата на пръстена е огромна изненада за всичките ѝ фенове.

Дженифър се е омъжвала два пъти преди, първият път за Брад Пит през 2000 г. преди раздялата им през 2005 г., която се превърна в един от най-известните разводи в Холивуд. След това тя се сгоди за Джъстин Теру през 2012 г. и двамата сключиха брак три години по-късно, но след това също се разделиха през 2018 г. Преди това тя се е срещала с други известни личности като Пол Ръд, Тейт Донован, Винс Вон и Джон Майер.

Въпреки тежката история на връзките си, Дженифър е оптимистично настроена, че ще намери отново любовта в 50-те си години. Миналото лято източник каза на UsWeekly: „ Джен вярва, че в крайна сметка ще срещне правилния човек.“ Но вътрешният човек също добави, че ако никога повече не отрие любовта, тя ще се оправи, казвайки: „Тя няма да се самонаранява, ако това не се случи. Тя е добре сама. „Дженифър е на страхотно място. Тя е щастлива, здрава и има живот изпълнен с кариерата, семейството и приятелите си. Тя е преминала през много, но се чувства благословена да процъфтява лично и професионално.'

Самата Дженифър призна, че „би се радвала на връзка“ през ноември 2022 г., но също така каза, че не е „заинтересована“ да се жени отново. На въпрос дали планира сключи брак още веднъж в бъдеще, тя каза на Allure: „Никога не казвай никога, но нямам никакъв интерес.“ Въпреки това, тя призна, че все още е отворена за любовта, тъй като да си сама понякога може да бъде непосилно. Дженифър каза: „Бих се радвала на връзка. Кой знае? Има моменти, в които искам просто да пропълзя и да кажа: „Имам нужда от подкрепа.“ „Би било прекрасно да се прибера вкъщи и да падна в обятията на някого и да кажа: „Това беше труден ден“.“

Но звездата от „Приятели" поясни, че не иска да започва нова връзка, докато не е имала време да работи върху себе си и да се справи с ранните си травми. Тя обясни: „Не би било честно. Не искам да се местя в къща, когато няма стени.

Миналата година Дженифър разкри още повече за влиянието на детството ѝ върху любовния ѝ живот, признавайки, че романтичните ѝ връзки са били негативно повлияни от горчивата раздяла на нейните родители. Тя призна, че нейните „трудни“ детски преживявания не са я накарали да се отчаяно каже „Да“. „Мисля, че винаги ми е било малко трудно във връзките, защото наистина бях някак сама“, обясни тя в интервю за WSJ. Списание. 'Не знам. Родителите ми, наблюдавайки отношенията в семейството ми, не ме накараха да кажа: „О, нямам търпение да направя това“, каза тя, имайки предвид баща си Джон Анистън и майка си Нанси Доу.

Джон, който за съжаление почина през ноември 2022 г., се оженил за Нанси през 1965 г. - но връзката на двойката приключила, когато Дженифър била само на девет години и те се развели през 1980 г. Говорейки за дългосрочните последици, които техният бурен развод имал върху нея, Дженифър призна, че за нея е„по-лесно“ просто да е сама. Тя каза: „Не ми харесваше идеята да жертваш кой си или от какво имаш нужда, така че наистина не знаех как да го направя. Така че беше почти по-лесно просто да бъда някак соло."

Звездата от Along Came Poli каза, че сега е съсредоточена върху това да се увери, че няма да жертва собствените си желания, за да угоди на друг човек. Дженифър обясни: „Става дума само за това да не се страхувате да кажете от какво имате нужда и какво искате. И това все още е предизвикателство за мен в една връзка. Наистина съм добра във всяка друга работа, която имам" - добави тя.