Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, март ви носи нови идеи

Скъпи Везни, за вас март ще бъде месец на творчество, креативност, нови идеи и тяхното успешно реализиране. Научете се да избягвате съмненията, те само ще ви пречат. Слушайте въображението и интуицията си буквално във всички сфери на живота.

През този месец ще има възможност да изградите личния си живот в съвсем нова посока. Много от вас ще имат възможност да се преместят и да започнат живот на ново място, сред нови хора. За някои преместването ще бъде свързано с придобиване на нов социален статус: може да срещнете човек отдалеч, с когото искате да свържете живота си.

Във финансовите въпроси трябва да проявите максимална пестеливост. В професионалните въпроси може да ви бъдат поставени задачи, с които не сте се сблъсквали преди и не трябва да се страхувате от това - вие сте напълно способни да разрешите всеки проблем, ако покажете изобретателност, креативност и намерите неочаквано ефективно решение.

Но ще трябва да се погрижите за здравето си, тъй като през зимния сезон сте загубили добрата си форма и сте дали воля на излишествата и вредните навици. Единственият начин да се отървете от постоянната умора е чрез редовни упражнения и избягване на стреса.

Естествените продукти и витамини са ключът към вашата жизненост и ефективност. Разходките на открито са полезни както за физическото, така и за емоционалното здраве.

Съвети за месеца:
не се спирайте на грешките си, използвайте ги, за да обогатите опита си, отделете повече време на семейството и приятелите си, не избягвайте да участвате в семейни събирания, избягвайте самотата, изключете от живота си хора и отношения, които са разрушителни за вашата психика.