Автор
Ива Петрова

Загорели свалячи не оставят на мира Ваня Щерева - тя ги отбива

Ваня Щерева сподели, че не ѝ липсва мъжко внимание. На въпрос дали е влюбена и дали има човек до себе си, актрисата и певица заяви, че в момента няма любов в живота ѝ.

"Проблемът е, че не мога да се влюбя и не мога да харесам някого", казва тя в своя подкаст "НАОБРАТНО". За сметка на това обаче от тази ситуация винаги са ставали страхотни песни, допълва блондинката.

View post on Instagram
 

Иначе ухажори и свалячи около Щерева бол, казва майката на Мила Робърт. Щерева не крие, че в социалните мрежи постоянно ѝ пишат разни мъже, но допълва, че никой не можел да я впечатли със "здр", "какво си правиш". По думите ѝ на съобщения с подобен тип съдържание тя никога не отговаря.

"Ако започне диалогът по някакъв симпатичен начин, веднага ще му отговоря, но да ме пита "как си", "какво си правиш", няма да стане", категорична е Ваня. И добавя: "Аз съм умна, не може да ме впечатлиш с въпрос "от кой квартал си", казва тя и допълва, че е пълно с мъже с подобни въпроси.

Ваня Щерева излиза на лов за таланти
НОВИНИ
Автор Люблена Папазова

Ваня Щерева излиза на лов за таланти

Автор Люблена Папазова

Ваня Щерева е известна и с провокативните си снимки, които често публикува в социалните мрежи.

Почитателите на актрисата редовно стават свидетели на нейните разголени прелести, с които тя често радва мъжката част от аудиторията си.

View post on Instagram