Автор
Ева Григорова

56-годишната Памела Андерсън изглежда невероятно без грим

Памела Андерсън излъчва увереност и напълно приемане на себе си в свежа визия без грим. Бившата звезда от "Спасители на плажа" краси страниците на High Snobiety в динамична фотосесия, която демонстрира нейната естествена красота, която е в рязък контраст от тежкия грим и бляскавия стайлинг от нейното минало.

View post on Instagram
 

Приемайки тази по-автентична версия на себе си, Памела разкри обаче, че преходът ѝ е бил посрещнат с изненада от най-близките ѝ. Синовете ѝ Брандън Томас, на 27 г. и Дилън Джагър, на 26 г., от брака ѝ с рок музиканта Томи Лий, изразили недоверие към новата ѝ визия.

„Момчетата ми казаха: „Мамо, трябва да имаш разкрасителен екип.“ И моите агенти казаха: „Трябва да имате разкрасителен екип! Къде е стилистът?“, разказва Памела Аз им отвърнах: „Знам как да си облека рокля. Нямам нужда някой да закопчава блузата ми. Разбрах това.“ И те просто бяха ужасени."

View post on Instagram
 

Режимът за красота на Памела еволюира, за да възприеме минимализма, като се фокусира върху естествени продукти като домашно приготвено розово масло, английска сол, зехтин и масло от ший.

В интервюто тя разсъждава върху любовта и връзките, споделяйки прозрения от петте си брака. Тя бе омъжена веднъж за Томи Лий, веднъж за Кид Рок, два пъти за Рик Саломон, имаше и кратък съюз с копродуцента на Батман Джон Питърс, а последният бе с Дан Хейхърст.

View post on Instagram
 

Въпреки възходите и паденията, Памела поддържа обнадеждена перспектива за любовта. „Да бъдеш самотен е добре. Ако можеш да си сам, вероятно можеш да бъдеш и с друг човек. Не знам нищо, когато става въпрос за връзки“, признава тя. За Памела любовта остава най-важното нещо, към което тя се стреми. „Любовта е най-важното нещо на света. Така че, ако сте влюбени, вие сте смели и това е важно нещо, което да цените“, твърди тя.

View post on Instagram
 

Разглеждайки взаимоотношенията като огледала, тя разсъждава върху растежа и отражението, които те стимулират в нас. Памела също говори за универсалната природа на любовта, надхвърляйки етикетите и утвърждавайки връзката си с LGBTQIA+ общността. „Можеш да обичаш някого, но не можеш да го промениш. И понякога най-любящото нещо, което трябва да направиш, е да се махнеш от пътя му“, заключава тя, предлагайки откровен поглед върху личната си философия за взаимоотношенията и самоличността.