Автор
Ива Петрова

Няма да я познаете: Памела Андерсън без грим на модно събитие в Париж (Снимки)

Секс иконата Памела Андерсън се превърна в гвоздея на един от дните, посветени на Седмицата на модата в Париж. В града на любовта и изтънчената елегантност, канадско-американската актриса озари улиците с харизматичното си излъчване.

56-годишна звезда от "Спасители на плажа" изненада присъстващите на събитието, появявайки се на подиума с недокоснато от грим лице. 

Актрисата бе заложила на прилепнала жълта рокля, съчетана с бежови токчета с каишки и яркочервен педикюр. "Комбинация на нюансиран блясък и естествена красота", коментира външния вид на актрисата списание People. Гримът ѝ се състоеше от малко бронзант за подчертаване на тена и устни в цвят Nude.

Естествената визия на Андерсън се допълваше единствено от две златни гривни и бяла дамска чанта.

30 години по-късно Памела Андерсън отново е спасителка на плажа (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Теодор Муховски

30 години по-късно Памела Андерсън отново е спасителка на плажа (снимки)

Автор Теодор Муховски

В момента акрисата се е посветила на няколко проекта едновременно - пише нов роман (за който споделя, че ще бъде "романтичен, секси, травматичен и забавен"), открива модни ревюта (като есенното шоу на Boss) и стана лице на есенната колекция Babaton на марката Aritzia.

Блондинката, която нашумя с ролята си в сериала "Спасители на плажа" и с емлебматичните обложки на "Плейбой", прекарва все повече време и в любимата си градина. "Имам много неща за вършене тук, градинарска работа... Няма друго място, на което бих искала да съм в момента!", сподели тя навръх рождения си ден, който беше на 1 юли.

Памела Андерсън
Памела Андерсън