Автор
Веселина Петрова

По-красива от всякога: Ето защо Памела Андерсън спря да се гримира

Тя се появи без грим на Седмицата на модата и всички останаха шокирани. 56-годишната актриса днес изглежда доста различно от времето, когато позираше със секси бански като спасителка на плажа. 

View post on Instagram
 

А отскоро е решила да спре да се надпреварва с времето и да покаже на всички, че може да изглежда секси и без грим на светски събития. В интервю за ELLE тя разкрива, че понякога ѝ е смешно, когато се погледне в огледалото. Друг път се изненадва на това, което вижда. 

Но всеки ден сe oпитва да приеме остаряването като едно пътуване. И част от това приемане и откриване на вътрешен мир явно е и решението да обърне гръб на грима. 

Но има и друга причина, която я е накарала да го направи. Памела Андерсън говори за смъртта на своята гримьорка Алексис Фогел, която почина през 2019 г. от рак на гърдата. 
 

View post on Instagram
 

"Тя беше най-добрата. И от тогава просто почувствах, че без Алексис за мен е по-добре да не нося грим", признава актрисата. 

Тя изтъква и друг довод да спре да се гримира - така се различава от всички останали, за които това е неизменна част от живота им, особено когато става въпрос за светски събития. 

Днес Памела може да си позволи да прави каквото прецени, а не каквото някой ѝ казва. И това усещане определено ѝ харесва - личи си и по усмивката ѝ.

Памела Андерсън признава още, че естествената й красота отново изисква време и грижи и прекарва по около два часа на ден пред огледалото - дори и останалата част да бъде само в градината си. Тя не крие, че през по-голямата част от времето има мръсотия и пръст под ноктите си, но това й харесва, предава Daily Mail.