Автор
Ива Петрова

Веско Маринов захапа Рачков: Какво се случва този път?

Нов пореден конфликт се завихри между Рачков и Веско Маринов в "Като две капки вода", което принуди продуцента Джуди Халваджиян да нахлуе изумен на сцената."Като те гледам можеш да имитираш един световен американски актьор – Алф. Даже и гримче не ти трябва, приличате си и на ръст го докарваш", заяви Веско Маринов пред цяла България, след като изтърпя не за първи път подигравателните коментари на Рачков от сцената по свой адрес.

Закачките между Рачков и Маринов започнаха в предишния сезон на "Капките", когато двамата неслучайно започнаха да се наричат "баджанаци".

View post on Instagram
 

"Г-н Маринов, още трима души има, чакат да се изкажат", предизвика Рачков певеца.И допълнително го издразни, обявявайки изпълнението на Наско от Б.Т.Р. в образа на Маринов така: "Фабриката за шлагери, трубадура на прочувствените балади, рицарят на печалния образ"."Поне на тази песен няма да ти отговоря, както ми се иска", опита се да пресече провокациите Веселин Маринов. Но не се сдържа и добави: "Млъкни, много те моля! Идва ми да кажа най-цветущите изрази на този свят. Като те гледам можеш да имитираш един световен американски актьор – Алф".А Рачков не му остана длъжен с репликата: "В "Денсинг старс" щяхте да сте по-добър".В крайна сметка накрая двамата, вместо да се хванат за гушите, се усмихнаха, а Веско Маринов дори избухна в смях, пише Plovdiv24.bg. Което пък ни навежда на мисълта, че всичко това може би отново е по сценарий.