Автор
Кристина Кирова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Идва нова седмица, нов сезон - любимата ни пролет. Най-хубавите дни в годината тепърва предстоят и усещането да наблюдаваме как всичко разцъфва е просто великолепно. Какво повече можем да искаме, освен да знаем какво ще ни се случи в любовта:

Овен
Скъпи Овни, тази седмица ще се чувствате обсипани с любов. Обвързаните ще получат специално внимание от половинката си, а тези, които все още търсят сродната си душа, ще бъдат уцелени от стрелата на Купидон. Ще имат много страстни преживявания.

Телец
Скъпи Телци, през следващите дни ще получите знак от Вселената каква да бъде следващата ви крачка в любовта. Някой отдавна жадува за вниманието ви. Обвързаните представители на зодията ще поемат в нова посока и ще издигнат отношенията с партньора на ново ниво.

Близнаци
Скъпи Близнаци, звездите ви съветват да бъдете директни и искрени, спрямо партньора си за това какво очаквате от него и в каква посока искате да вървите заедно. Необвързаните от вас ще се забавляват от сърце, но е твърде вероятно и да срещнат мечтаната половинка.

Рак
Скъпи Раци, Вселената ви носи ново начало през следващите дни. За обвързаните това може да бъде решаваща стъпка напред, а за необвързаните - запознанство, което ще спре дъха им и ще се влюбят много, много бързо.

Лъв
Скъпи Лъвове, предстои ви голяма положителна промяна в любовта. Не изпускайте шансовете, които ще ви поднесе съдбата, включително и в лицето на човек, който ще се появи съвсем скоро в живота ви. Обвързаните да бъдат смели, защото сега е моментът да градят големи планове с половинката.

Дева
Скъпи Деви, тази седмица ще вземете няколко важни решения в любовта. Ще предприемете сериозна стъпка към партньора си, а други ще дадат шанс на човек, когото вече познават, но ще погледнат с други очи.

Везни
Скъпи Везни, звездите ще ви предизвикат да разберете какво очаквате от партньора си и ще преследвате мечтите си целеустремено. Необвързаните ще имат някои възможности за романтични срещи и кой знае - може да срещнат голямата любов.

Скорпион
Скъпи Скорпиони, през следващите дни ще забележите как всичко, на което не сте намирали отговор до момента в любовта, ще се изясни с лекота. Това ще ви донесе щастие и приказни моменти с половинката, докато необвързаните ще предприемат важна крачка към някого.

Стрелец
Скъпи Стрелци, през новата седмица ви предстоят много забавления и романтика. Вие сте истински късметлии, защото някъде там ще срещнете човека, който бързо ще разберете, че е предопределен за вас.

Козирог
Скъпи Козирози, имахте някои изпитания в любовта в последно време и сега е моментът, в който ще забележите, че всичко си е заслужавало. Ще разберете колко много сте израснали с любимия човек и колко прекрасни събития ви предстоят заедно. Необвързаните ще получат изненадваща покана от някой, за когото отдавна мечтаят.

Водолей
Скъпи Водолеи, някой ще възбуди интереса ви до много висока степен през следващите дни. Ще се влюбите неусетно, а на обвързаните представители на зодията им предстои невероятно приключение с любимия човек.

Риби
Скъпи Риби, ще се чувствате много добре във връзката си, ще разберете, че половинката ви дава уют и спокойствие, за които винаги се мечтали. Необвързаните представители на зодията ще срещнат човек, с когото ще имат много силна духовна връзка, но дали ще се превърне в любовна, времето ще покаже.