Автор
Евелин Попадийна

Тези зодии ще срещнат голямата любов през март

Март носи страхотни моменти в любовния живот на четири зодии. През този месец ще откриете човека, когото сте чакали и искали отдавна. Забравете за самотата, през март ще се наслаждавате на романтика и любов.

Лъв
През март една от личните ви планети ще се премести във вашия 8-и дом, което ще ви направи много привлекателни за противоположния пол.  Ще се радвате на много предложения, а месецът ще бъде енергичен и страстен.

Дева
През този месец имате най-големи шансове да създадете връзка, тъй като любовта заема голяма част от живота ви. Все пак, ако вече сте във връзка, през новия месец сте готови да преминете на следващо ниво – съвместно съжителство, годеж, сватба.

Скорпион
Венера и Марс са във вашия 5-и дом, благодарение на това имате всички предпоставки да изградите силни отношения. Ако вече сте започнали да излизате с някой, то много скоро ще станете необходими един за друг. Страстта и положителната енергия ще струят от вас и определено ще имате нужда от любимия си.

Водолей
Март ще бъде романтичен и любовен за вас. Това ще е така, защото няколко планети се събират във вашия 2-ри дом. Месецът носи страст, нови и интересни преживявания. Съветваме ви да бъдете малко по-настоятелни, няма да съжалявате!

Скъпи Риби, през март много внимавайте с кого общувате
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Риби, през март много внимавайте с кого общувате

Автор Астролог - Ивелина Пенчева