Автор
Евелин Попадийна

Тези зодии ще поемат рискове през тази година

2024 ще бъде година, в която някои зодиакални знаци ще поемат рискове и ще станат по-силни. За част от тях тези решения ще донесат успех, а за другите резултатите няма да са такива, каквито биха искали. В желанието си да преследват голямото, ще изгубят и малкото, което имат.

Знаците, които ще рискуват и това ще им се отрази добре:

Козирог
При Козирозите щастливият период започва още през януари, когато Марс направи тригон с Юпитер и Телец. Това е положителен аспект, който дава късмет, възможности и подаръци на Козирога. Пътят на представителите от тази зодия ще бъде само напред и ще е осеян с много щастие.

Близнаци
През август 2024 година Близнаците ще бъдат повлияни от съвпада на Марс с Юпитер в техния знак. Това е изключително силен аспект, който определено ще им даде тласък да направят всичко, което са се страхували да направят до момента.

За разлика от Козирозите и Близнаците обаче, Водолеите трябва много да внимават, тъй като на тях няма да им се отрази добре да поемат рискове. Те ще бъдат засегнати от квадратурата, която Марс ще направи с Юпитер на 28 февруари. Ще бъдат мотивирани да поемат рискове и смело ще правят ходове, но няма да постигнат желания резултат, дори могат да си навредят. Затова съветваме представителите на зодия Водолей да бъдат внимателни.

Нумерологична прогноза: Най-успешните и най-опасните дни през март
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Нумерологична прогноза: Най-успешните и най-опасните дни през март

Автор Антония Михайлова