Автор
Ива Петрова

За Мирослав ли говори: Мария отново изненада с тези думи за мъжа до нея

Мария уж се беше развела с мъжа си Мирослав, поне такава информация се появи преди време в медиите, а сега след участието ѝ в Капките стана ясно, че двамата са си заедно и тя е влюбена...

Да я гледа полугола и в образа на Doja Cat в шоуто бил дошъл самият Миро, който не само, че не я изпускал от поглед, но и я следял подобно на бодигард през цялото време, пише Блиц.

View post on Instagram
 

"Той е неотлъчно до мен и ме подкрепя. Много е важно! Аз винаги съм казвала, че в голямата любов трябва да намериш и най-добрия си приятел. Смятам, че аз съм го открила, това е човекът, който ме подкрепя, който се грижи за детето ми, за щастието ми и за нашия комфорт", признава Мария след изпълнението си на сцената на "Капките"."Изпълва и деня, и нощта ми. Много мога да говоря за него, но няма да ни стигне ефирното време... Голямо сладурче е и му се наслаждавам от сърце", добавя още Мария и накрая поглежда с усмивка в посоката, където през цялото време стои Мирослав.

View post on Instagram
 

Фолкпевицата не крие, че има не само амбицията, но и надеждата да бъде големият победител в "Като две капки вода" накрая на шоуто.

"За мен това не е въпрос на амбиция, а на дългоочаквано приключение. Цялата наслада и щастие, които изживявам в този формат, ще останат до края на моя живот. И ще бъдат нещо несравнимо", добавя тя.