Автор
Антония Михайлова

Гигантскo НЛО затъмни небето: Пилот говори за срещата си с извънземни

Напоследък все по-често се появяват съобщения за контакт с НЛО. Някои изследователи отдават нарастващите доказателства за извънземна дейност на разглеждането на законопроект в Конгреса на САЩ.

Този факт категорично прави и по-лесно признаването на свидетели за срещи с необясними обекти, отколкото преди десет и повече години. Ако законът бъде приет, държавните агенции ще трябва да разкажат всичко, което знаят за НЛО на Земята. Най-вероятно на планетата ни е имало извънземна дейност от периоди, за които дори и не сме си помисляли, че може да става дума за цивилизации от други планети. Днес с напредъка на технологиите свидетелствата се увеличават главоломно. Очевидно извънземните се подготвят за контакт с човечеството, поради което не се страхуват както да оставят следи, така и да бъдат забелязвани, отбелязват експертит по темата за НЛО.

НЛО
НЛО

Наскоро пилот от гражданската авиация на Великобритания разказа пред Anomalien.com за подобен инцидент. Мъжът се натъкнал на НЛО, докато летял с ултралек самолет над летище Уиръл, Англия. По думите му първоначално полетът протичал напълно спокойно. Когато самолетът набрал височина обаче, уредите започнали да се държат доста странно, твърди пилотът.

Той се опитал да отстрани проблема, но, колкото и да се опитвал, не успял да ги овладее. Тогава погледнал нагоре и видял много необичаен и огромен обект, който буквално покривал небето. Според пилота ширината му била около няколкостотин метра. В продължение на няколко минути мъжът не виждал нищо освен загадъчният обект, а след това последният сякаш се изпарил във въздуха за миг.

Странностите обаче не свършили дотук. По думите на мъжа той решил да не споделя нищо за случилото се от страх да не загуби репутацията и работното си място. Въпреки че пилотът не казал на никого за срещата – дори на съпругата си – той получил станно телефонно обаждане в дома си в Хесуол в деня след инцидента от непознат мъж, който твърдял, че е служител на разузнаването от MI5.Гласът на отсрещната линия се представил с името Уилям Вали и предупредил пилота, че "големият кораб", който е видял, е таен проект на Министерството на отбраната и че то е провеждало изпитания, за да види дали може да извади от строя самолет. "Откъде знаеш какво съм видял?", попитал пилотът, "Никога не съм докладвал нищо; кой си ти?", попитал той изненадано. В отговор получил думите: "Ако решите да разкажете на някого за това, на което сте били свидетел, никога повече няма да ви видят или чуят".

Пилотът обаче не се уплашил и казал, че ще разкаже за преживяването си на колкото се може повече хора, както и за заплахата, която получил по телефона, ако не разбере за какво точно става дума. Загадъчният Вали изведнъж променил тона си и се извинил. Уточнил, че това бил Airbus 319, който правел маневри над Уиръл – пилотът в него участвал в учения, извършвани от летище "Джон Ленън". Гласът казал още, че имало множество обаждания от хора, станали свидетели на мащабите на самолета. За да докаже думите си, дал справка с номер - EZY9090.

Пилотът не повярвал на думите и категорично отбелязал, че знае много добре какво е видял с очите си и че това нещо не е било самолет.

5 мистериозни признака, че той мисли за вас и е влюбен до полуда
ПО ЖЕНСКИ
Автор Кристина Кирова

5 мистериозни признака, че той мисли за вас и е влюбен до полуда

Автор Кристина Кирова

Справката, която тайнственият човек дал на пилота, е проверена и се отнася до номера на полет, извършен месец преди срещата с НЛО. Когато пилотът се свързал с различни отдели, свързани с отбраната и авиацията, се оказало, че никой не е чувал за човек с име Уилям Вали.Възможно ли е г-н Вали да е бил един от така наречените Мъже в черно – сенчести личности, които се появяват в дома на свидетели на НЛО от началото на 50-те години на миналия век и които твърдят, че са държавни служители? Според историите за тях те винаги тормозели и заплашвали очевидци на странни обекти, за да не споделят преживяванията си с никого. Мъжете в черно се представяли за служители на военновъздушните сили и разузнаването – но така и никой не успявал да проследи решителните измамници и дори регистрационните номера на колите, в които били виждани да се качват, се оказвали фалшиви.

Какво е видял в действителност британският пилот, остава пълна загадка.