Автор
Антония Михайлова

Наистина ли мъжете харесват големи устни: 10 откровени мнения

Харесват ли наистина мъжете дами с големи, обемни и пухкави устни? Допитахме се по темата до някои господа, чиито настоящи или бивши половинки са преминали през въпросната процедура, и ето какво отговориха те:

Антон, 39 години:

"Винаги съм бил неутрален към жените, които уголемяват устните си. Но по някаква причина не мислех, че моята приятелка ще бъде една от тях. Въпреки това, както се казва, никога не казвай никога. Влюбих се в притежателката на много скромни устни и едва след почти година връзка научих, че те са обект на нейните комплекси. Тогава ми стана ясно защо тя постоянно се червира с тези лепкави гланцове и като цяло не може да излезе от вкъщи без грим. Мъжете никога няма да разберат това. Но за моята приятелка това се оказа важно. Затова подкрепих идеята за процедура за уголемяване на устни както морално, така и финансово."

"Промени ли се тя с новата си външност по някакъв начин в очите ми след процедурата? И да, и не. Пред мен се появи една малко по-различна жена. Но, както се оказва, с външния вид се свиква много бързо. Но след уголемяването на устните на преден план излезе нещо съвсем различно – нейното самочувствие. Ето защо наистина си струва да вземете решение за това."

Валери, 35 години

"Един ден съпругата ми ми показа снимки на едни от най-влиятелните жени в света - Мелания Тръмп и Карла Бруни. Те очевидно бяха направили нещо с лицата си - очите им сякаш бяха разтеглени и превърнати в някакви тесни цепки. Приятелката на най-богатия американски предприемач Джеф Безос дори отиде още по-далеч, потърсете сами нейни снимки, няма да коментирам. Що се отнася до моите разбирания по темата, по-добре е една жена да увеличи устните си, разбира се, запазвайки някакви граници на нормалността, отколкото да намали очите. Въпреки това не разбирам цялата тази истерия по уголемяване на устните сред жените."

Георги, 27 години:

"Не обвинявам такива жени. Въпреки че в някои случаи лицата им изглеждат смешни, когато прекалят. Приятелката ми сама „напълни” устните си, тове е нейно решение. Така че не е моя работа да я критикувам."

Андрей, 28 години:"Преди време много харесвах жени с провокативен външен вид. Вече малко се поуспокоих. Но така или иначе, по един или друг начин избирам тези, чиито устни изглеждат сочни. Смятам това за един от признаците на женственост."

Иван, 45 години:

"Не позволявам на жена ми „инжекции за красота“ в устните. Видях акаунтите на блогъри, които тя следваше, и веднага казах: "Ще спра да те обичам. Да, трудно е, но се влюбих в жена без изпъкнали и надути устни". Но тя много иска да ги увеличи. Така че се опитваме да постигнем компромис, като го уголеми малко, така че да не се стигне до онзи стряскащ вид, който превръща лицата на жените в циркови палячовци."

Алберт, 26 години:

"Не разбирам защо много хора критикуват такива момичета. Завиждат ли им или ги ревнуват? Целували ли сте някога жена с такива устни? Аз лично - да. И мога да кажа, че „направените“ устни не се различават по нищо на усещане от естествените, те са също толкова нежни и меки. Вероятно тези, които никога не са опитвали, са против."

Николай, 32 години:

"Защо големите устни са готини? Просто е. Момиче, което е до вас и изглежда като модел, е невероятно възбуждащо за много мъже. Не само заради външния вид. Не знам как става - дали такива момичета наистина са по-интересни в леглото, или визията им някак влияе на сексуално ниво на мъжете и те получават повече удоволствие. Не съм запознат с проучванията по въпроса."

Как да си направите сами домашен балсам за обемни устни
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Как да си направите сами домашен балсам за обемни устни

Автор Антония Михайлова

Владимир, 43 години:

"Нека мислим логично. Има ли много момичета с големи, пухкави устни? Има. Поне в социалните мрежи е пълно. Какво означава това? Означава, че процедурите за увеличаване на устните са доста търсени. Какво прозрение ни дава това? Ако някоя жена уголеми устните си, значи, че някой ѝ е казал, че така е по-секси. Що се отнася до мен, излизах с фанатичка на тема уголемяване на устни. Да, скъсахме. Но причината бяха спорове, основани на характера, а не на допълнителните милиграми филър в устните."

Васил, 37 години:

"Много мъже обичат такива момичета. А представителките на нежния пол знаят какво искат, целеустремени са, а в същото време са доста нежни и чувствителни. И също така - не им пука какво говорят за тях другите, слушат само мненията на тези, които наистина ги е грижа, и не се обръщат назад към никого друг. Рядко качество в наши дни."

Евтим, 29 години:

"Момичета, най-накрая разберете, че сте красиви под всякаква форма! И някъде по света има някой, за когото ти ще бъдеш кралица! Със или без устни! Не е нужно да променяте външния си вид само защото някой е направил същото и е станал по-популярен заради това. Но ако наистина ви харесва, тогава не се ограничавайте. В крайна сметка не устните, гърдите или талията ви ви правят привлекателни, а вашето възприятие за себе си и увереност! Това е, което прави една жена истински магнетична!"