Автор
Ева Григорова

Хич не се бави: Бившата на Рачков се ожени за богаташ (Видео)

Анита Димитрова въобще не си губи времето и само три месеца след като официално обяви новата си връзка, вече официално каза "да", предаде Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

Бившата на комика Димитър Рачков получи предложение за брак на специална церемония на открито с много балони, светещ надпис: "Омъжи се за мен" и под красива арка. Предложението трябва да е било изненада, защото блондинката бе със завързани очи в началото.

Според слуховете тя чака дете от годеника си Ник Стемпер, който е директор в световна компания, която се занимава с изготвянето на ваксини и разработването на лекарства от ново поколение. След като разбрал благата вест, той веднага предложил на българката.

С Анита се запознават преди близо половин година, покрай работата й във вип агенция за недвижими имоти в София. В началото крият връзката си, но днес Димитрова живее при него в чужбина и обикаля курорт след курорт. 46-годишният богаташ, който е с 20 години по-голям от нашенката, е роден в Делафилд – щата Уисконсин.

View post on Instagram
 

Скоро след като завършва изследователския университет в Индиана, става вицепрезидент в голяма медицинска компания, а от няколко години е ръководител на друга водеща компания.

Анита тъне в разкош: Отиде да живее в палат (Снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Анита тъне в разкош: Отиде да живее в палат (Снимки)

Автор Ива Петрова