Автор
Ева Григорова

Гери-Никол се награби с бившия (СНИМКИ)

Гери-Никол се озова на опасно близко разстояние от бившата си половинка, моделът Мартин Гешев. Двамата бяха видени заедно по време на парти преди броени дни. Това накара феновете ѝ да зашушукат, че красавицата отново се е върнала при бившата си изгора.

"Където е горяло, пак ще гори", написа фен на певицата в интернет под видеоклип, на който изпълнителката се натиска с Гешев. Двамата споделиха видео от музикално събитие, на което присъстваха заедно. Поведението им, меко казано, предизвика доста полемики в нета. На видеото Гери и Мартин буквално се награбват по време на танц, целуват се и се прегръщат, без да се притесняват, че събитието е публично. Така плъзна слухът, че те отново са заедно

View post on Instagram
 

Припомняме, че Гери-Никол и Мартин имаха бурна връзка. Те често споделяха снимки и прекарваха всяка една свободна минута заедно до момента, в който преди около година приказката им завърши без коментар и от двете страни. Малко след това Гери изненада феновете си, показвайки, че в живота си има нова любов в лицето на кикбоксьора Стоян Коприевленски. Приказката между тях също не продължи дълго и тя изтри всички снимки с боеца от от социалните си мрежи.

Гери-Никол показа новата си придобивка
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Гери-Никол показа новата си придобивка

Автор Ива Петрова