Автор
Ива Петрова

Деси Стоянова с нова работа?

Три месеца след като загуби съпруга си, тв водещата Деси Стоянова е започнала и втора паралелна работа. Тя е регистрирала своя фирма малко след кончината на Велислав, която се занимава с рекламни дейности.Чрез нея Деси е започнала да води лекции и семинари по публично говорене, оформяне на презентации и бизнес общуване и поведение пред хора. Тя предлага както индивидуални, така и групови консултации и курсове.

Водещата на "Преди обед“ успявала да си докарва стабилни странични доходи от новото начинание, макар да е в бранша съвсем отскоро, пише "Ретро".

Далеч по-голям опит има нейната колежка Ани Цолова, която, след като бе уволнена от Нова телевизия през 2017 г., се захвана именно с подобен бизнес и стана лектор и преподавател.

View post on Instagram
 

Междувременно Деси продължава да получава и заплатата си от "Преди обед“. Тя се върна на работа само две седмици след като погреба мъжа си.

"Красимир и Стефан са на 14 години. Почти не ѝ остава време да спи. Непрекъснато работи, а когато не води предавания или лекции, се грижи за дома и децата. Старае се да бъде перфектна майка и въпреки че зрителите я виждат усмихната, всъщност никак не ѝ е леко“, коментират колеги на телевизионерката, цитирани от "Ретро".