Автор
Евелин Попадийна

Пролет 2024: Забравете за тези обувки

Няма жена, която не се интересува от обувки. Всички полудяваме, като си харесаме нов чифт и го искаме на момента. Тази зима успяхме да върнем живота на каубойските ботуши и по улиците видяхме всякакви съчетания с тях. С настъпването на пролетта идва време да сменим зимните ботуши с нещо по-леко и по-удобно за сезона.

Днес ви представяме обувките, които ще са демоде през пролетта на 2024 г.:

Високи ugg ботуши
Да, точно така, тези ботуши се върнаха на мода в края на миналата година, но не високите модели, които познаваме от преди повече от 10 години. Перфектни са за зимния сезон, но нека ги приберем в гардероба през пролетта. Заложете на изчистени и стилни боти.

Велурени ботуши
Нормално е да намирате прилепналите ботуши над коляното от тънък велур за елегантен вариант при съчетаване с къси панталони и поли. Държим обаче да отбележим, че в тях краката изглеждат напрегнати и по-обемисти, отколкото са.  Съветваме ви да ги заместите с прави ботуши с дебел ток.

Боти с метални или 3D елементи
Вече имате възможност да комбинирате женственост и мъжественост без шипове, вериги и какво ли още не по обувките. Заложете на боти с дебела подметка, по този начин ще добавите ясни линии към тоалета и ще изглеждате елегантни.

Ботуши с косъм
НЕ! Тези ботуши стават само за снимки в инстаграм или някой музикален клип. Не само, че не са модерни, а и са непрактични. Представете си да излезете с такива ботуши докато вали пролетен дъжд – ще трябва да си носите и сешоар, за да ги сушите. Заменете ги с ниски ugg ботуши.

Ниски „казаци“
Те са характерни с широка горна част, шипове и огромни катарами, което автоматично ще ви върне в 2010 година. Както споменахме по-рано – през зимата вдъхнахме нов живот на каубойските ботуши, можете да ги добавите и към пролетния си гардероб. Няма да сбъркате!

Пролет 2024: Как да сте в крак с модата
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Пролет 2024: Как да сте в крак с модата

Автор Евелин Попадийна