Автор
Евелин Попадийна

Бъдете смели и стилни: Цветовете, които ще са хит през пролет 2024

Предполагам, сте наясно с това, че всеки сезон има цветове, с които се различава от останалите. С настъпването на пролетта е време да ви запознаем и с актуалните цветове за този сезон. Все пак, за да сте в тренда, е важно не само да разбирате актуалните стилове, а и да знаете кои цветове ще са за предпочитане.


Нежна праскова
Освен, че това е цветът на 2024 година, е страхотен избор и за пролетния сезон. Този цвят може да се съчетава с много други и позволява да експериментирате. Предимството му е, че е „универсален“ – подхожда на брюнетки, блондинки, червенокоси.

Алено
Наситеният ален нюанс се препоръчва за жени, които се чувстват добре, когато носят този цвят. Той е ефектен и смел, особено ако говорим за палта или якета. Можете да го комбинирате с по-неутрални цветове – сиво, черно, бяло, нюд.

Прашно зелено
Прашното зелено е вариант на каки, но в по-наситен нюанс. Не е за изпускане тази пролет, тъй като е доста интересен цвят и определено ще привличате внимание.

Бяло
Бяло, бяло и пак бяло! Позволено ви е да използвате цялата палитра на бялото – екрю, слонова кост, млечен цвят. Тази пролет няма как да „минете“ без светли цветове. Можете да експериментирате с всички цветове и да правите дръзки и луди комбинации.

Сочно жълто
Този цвят носи пролетното настроение със себе си, създава настроение и определено носи щастие. Добавете жълто в гардероба си и моментално ще се отървете от зимната депресия. Развихрете се с комбинациите – жълто и зелено, жълто и лилаво, бяло, синьо, сиво, а защо не и жълто с розово… Тази пролет всичко ви е позволено, изразете себе си, без да се притеснявате.

През пролетта не се страхувайте да покажете себе си, да си купите дрехи, които не са в типичния цвят и кройка за вас – със сигурност няма да съжалявате. Бъдете по-смели!

Обувките от 90-те, които ще са на мода тази година
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Обувките от 90-те, които ще са на мода тази година

Автор Евелин Попадийна