Автор
Евелин Попадийна

Пролет 2024: Най-модерните рокли

Цъфнали цветя, слънчеви лъчи и пеещи птички… С една дума – пролет! С наближаването на този сезон настроението ни се подобрява, креативността ни се увеличава, а желанието за промяна се увеличава. Изпитваме желание да променим визията си, да сме по-стилни и модерни. Днес ще ви помогнем с избора на нов гардероб за пролетта, като ви представим най-модерните рокли за този сезон.

Коприна
От няколко сезона копринените рокли са на върха на популярността си. Тази пролет също ще останат с нас, даже е задължително да имаме поне една такава. Можете да заложите на всякаква дължина – мини, макси и миди. Копринените рокли комбинирайте със сака, класически тренчкоти или официални палта.

А-силует
Роклите с форма на трапец завладяват модните подиуми. С тях е лесно да скриете недостатъците на фигурата – корем, паласки. Този модел рокли се появяват още през 60-те години на миналия век, представени на света от Ив Сен Лоран. През 2024 г. можете да ги комбинирате със сака, палта и кожени якета. Не забравяйте и за токчетата!

Сафари
Още едно творение на Ив Сен Лоран е рокля в стил „сафари“. Тази пролет обърнете внимание на моделите с широк кожен колан, по този начин ще подчертаете талията и ще създадете красив силует. Джобовете с кръпки и контрастни копчета ще придадат още повече чар на визията. 

Рокля с корсет
Всяка жена иска да бъде женствена, красива и да изглежда страхотно на дадено събитие, а и в ежедневието. Роклята с корсет ще ѝ помогне да постигне това. За да постигнете по-дискретна визия изберете такава с по-тясна пола. Докато по-широката пола ще добави елегантност и женственост към тоалета.

Бюстие
При този тип рокли липсата на презрамки привлича погледа към ключиците и ръцете, създавайки изискан силует. Въпреки че мнозина са убедени, че този модел рокли са по-подходящи за вечерни визии, вие лесно можете да ги разчупите и превърнете в ежедневни, като просто добавите яке с класическа кройка.

Ах, тези обувки: Това са хитовите модели на 2024
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Ах, тези обувки: Това са хитовите модели на 2024

Автор Евелин Попадийна