Автор
Евелин Попадийна

Две прости съставки, с които домът ви ще заблести

Повечето жени сме луди на тема чистота. Искаме домът ни да блести и да живеем в чист и подреден дом. Да, това звучи супер, но ако сте вманиачени в почистването със сигурност има дребни неща, които ви побъркват.

Май вече се досещате, че говоря точно за фугите. Те се замърсяват много след продължителна употреба. Използваме какви ли не химически препарати и отново не постигаме желания блясък.

Голяма част от почистващите препарати на пазара оставят много органични съединения, които могат да бъдат вредни за човешкото здраве. Днес ще ви разкрием една хитринка, с която ще спестите много време и пари.

Необходими са ви само две съставки за магичната смес – пяна за бръснене и лимонов сок. Добавяте няколко лъжици лимонов сок към чаша пяна за бръснене и готово! Нанасяте смета върху плочките, оставяте да престои няколко минути, след което търкате с четка. Накрая изплаквате и имате перфектни фуги!

Запомнете – Този домашен препарат може да се използва само върху плочки от неестествен камък, тъй като почистването на истински камък с лимон може да причини нежелани щети.

Все пак внимавайте, преди да започнете почистването пробвайте на незабележимо място, за да не съсипете плочките!

Косата ви ще бъде като нова: Скраб от кафе за почистване на скалпа
ПО ЖЕНСКИ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Косата ви ще бъде като нова: Скраб от кафе за почистване на скалпа

Автор Астролог - Ивелина Пенчева