Автор
Ива Петрова

Диана Димитрова подпали мрежата с тези снимки: Сравниха я с Анджелина Джоли

Диана Димитрова разгорещи мъжките страсти в социалната мрежа. Актрисата пуликува снимки от годините на първата си младост.

"Преди рождения ми ден разглеждам спомени. Не съм от хората, които пазят вещи, но пазя снимки. Имам най-различни места за съхранение, всъщност имам терабайтове със снимки...

Още не съм гледала филма ''Барби", но сега ще Ви покажа, че съм била Метъл-Барби. Също така и отличник на випуска в паралелка ''Изобразително изкуство''.

Също така, да не забравя и да Ви поканя във втория ми инстаграм, където споделям, каквото ми хрумне и нямам нито една реклама. Предстои любопитна серия", гласи постът на Диана Димитрова към фотосите, направени преди да стане известна.

View post on Instagram
 

Фенове пък веднага забелязаха прилики в кадрите със световноизвестната ѝ колежка Анджелина Джоли. "Ако не бях прочел "увода"... без капка съмнение щях да кажа, че това е младата Анджелина... приликата е поразителна... и никога нямаше дори и да помисля , че това е Диана - "тийн"... аплодисменти!", пише почитател на актрисата под кадрите.

А друг категорично отбелязва: "Анджелина Джоли пасти да яде, по-красиви от българките няма".

View post on Instagram