Автор
Пепа Попова - Пепита

Пенелопе Крус изгря на корицата на Elle в навечерието на 50-ия си рожден ден

Пенелопе Крус, в навечерието на 50-ия си рожден ден, стана героиня на корицата на априлския брой на испанския Elle. На корицата тя позира в черен корсет без презрамки на Mugler и дантелена рокля на Versace в цвят липа. В интервю за списанието тя разказа как се чувства за предстоящия си юбилей: на 28 април актрисата навършва 50 години.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Ако ме попитате коя връзка със себе си харесвам повече: тази, която имам сега или тази, която имах, когато бях на 20 или 30 години, честно ще кажа, че предпочитам тази, която имам сега.“, каза актрисата. „Използвам пълноценно всяко десетилетие, всеки момент и никога не си мисля: „Преди беше по-добре.

Актрисата призна, че й липсват „лудориите“ от младостта й, защото с възрастта започнала да разбира по-добре света около себе си и отношението й към него се променило.
"Понякога искам да правя повече неща и повече да се връщам към това несъзнателно състояние. Всичко, което съм научила, всички планини, които трябваше да преодолея и които не са ми били лесни, всичко това е част от моето развитие."

View post on Instagram
 

Тя говори и за майчинството: актрисата има две деца от съпруга си Хавиер Бардем - 13-годишният Лео и 10-годишната Луна. Според Пенелопе тя винаги е искала да бъде майка и на 20-годишна възраст, по време на пътуване до Индия, се опитала сама да осинови дете, но не успяла.

"Работех много и с напълно лудо темпо: по това време имах четири филма на година, които излизаха. Но днес чувствам, че съм голяма късметлийка: фактът, че работих много дълго време, сега дава възможността да избирам, какво да правя, къде и кога. Това е много важно, защото от момента, в който децата ни се родят, ние правим всичко възможно да участваме пълноценно в тяхното възпитание. За нас това е най-важното ."

 

View post on Instagram