Автор
Ева Григорова

Братът на Кейт със сърцераздирателно съобщение до своята сестра

По-малкият брат на принцесата на Уелс Джеймс сподели трогателно съобщение в знак на подкрепа за сестра си в битката ѝ с рака. 42-годишната Кейт Мидълтън обяви, че е подложена на курс на превантивна химиотерапия след успешна коремна операция през януари.

View post on Instagram
 

36-годишният Джеймс сподели снимка в Instagram от детството си с принцесата на Уелс, като каза: „През годините изкачихме много планини заедно. Като семейство ще изкачим и тази с теб.“

Кралските фенове бързо реагираха, като посочиха как предприемачът Джеймс сега ще подкрепя Кейт по същия начин, по който тя беше до него в битките му с депресията.

"Това е толкова мило. Тя беше до теб по време на борбите ти с психичното ти здраве и съм сигурна, че ще бъдеш до нея и през това“, написа една от тях. „И двамата сте толкова силни и имате подкрепата на толкова много хора по света. Обичаме ви'

„Уау, каква прекрасна публикация... тя има толкова подкрепящо семейство! Не се съмнявам, че нашата любима принцеса ще премине през това и скоро ще се излекува от рак“, добави друг кралски фен.

„Каква красива публикация“, каза трети. „Катрин е толкова щастлива, че има толкова невероятно семейство, което да я подкрепя. Изпращам толкова много любов на цялото семейство."