Автор
Ива Петрова

Валерия от "Ергенът": Бях жестоко пребита от пияния си приятел, но му простих

Във вчерашния епизод на "Ергенът" една от най-младите участнички в третия сезон на риалити формата - Валерия, направи разтърсващо признание пред Алек. "Последният ми приятел беше пиян, той се нервира, избягах от него, отидох в банята, той влезе и се започна цялото нещо. Нямам спомен оттогава, защото бях със сътресение на мозъка", сподели пред бизнесмена знойната красавица във вечерта на коктейлите.

Разказът на Валерия за преживяно от нея домашно насилие силно изненада Александър. Момичето било жестоко пребито от приятеля си в Деня на влюбените. След инцидента тя попада в болница.

За съжаление разигралата се грозна сцена и попадането ѝ в болница станали причина тя да се срещне за първи път с баща си, разбираме още от думите на Валерия.

"Той не е много заинтересован от мен. Оставил ни е, когато съм била на 1-2 години. Запознахме се, когато бях в болницата."

Въпреки сериозния инцидент и пуснатата жалба по съвет на вуючо ѝ, впоследствие тя я оттеглила, признава още Валерия. решението ѝ предизвика остра реакция на недовоство у Алек.

"Простих му. Защото съм глупава!“, разказва момичето и допълва, че оттеглима жалбата без знанието на вуючо ѝ.

Васка напусна "Ергенът", шокирана от решението на Алек
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Васка напусна "Ергенът", шокирана от решението на Алек

Автор Ива Петрова

"Няма извинение за агресията на никой мъж", реагира на разказа Алек. Според него това, че тя е простила, е лош пример. А това, че насилникът е бил под влияние на алкохола, по никакъв начин не го оправдава. Валерия обаче обясни, че не чувства вина, че е оставила насилието безнаказано.

"Сигурен съм, че не би пожелала на друга жена това. Реално си допуснала грешка и трябва да разбереш това!... Насилието над жена е непростимо", отговори ѝ директно той.

Малко по-късно Валерия смеи мнението си и отиде при Алек да му сподели, че съжалява за постъката си е че е осъзнала, че е сгрешила, като е оттеглиа жалбата си.