Автор
Ева Григорова

Алек се изплаши: Изпрати Силви вкъщи след заплахите ѝ към Надя

Трети сезон на "Ергенът" изглежда е посветен изцяло на интригите и участничките, които си разчистват пътя към сърцето на Алек, като се клеветят една друга. Снощи под прицел беше Силвия, която всички в имението намират за страховита и многократно заявяват, че тя се занимава с магии, което ги плаши. В последния епизод обаче напрежението ескалира, след като Надя попречи на Силви да победи в играта и да спечели вечеря с Алек.

View post on Instagram
 

Макар и пловдивчанката да играеше по правилата, тя буквално вбеси бургазлийката и това стана очевидно още преди финала на надпреварата. Силви, макар и да правеше опити да се сдържа, се ожесточи срещи Надя, но изглежда емоциите ѝ са взели връх и по думите на Милена и Криси, с които дели една стая в имението, тя е продължила със заплахите си към Надя, но този път зад гърба ѝ.

View post on Instagram
 

Двете момичета споделиха, че били ужасени от всичко, което са чули от Силвия, свързано с намерения към жестока физическа саморазправа с Надя и разказаха на всички участнички какво са чули. Силви от своя страна запази притеснително спокойствие и упорито твърдеше, че не е казала нищо подобно. Скандалът стигна до ушите на Алек, който през целия коктейл не обърна никакво внимание на Силвия, докато тя не се оплака от случилото се. След това той чу версията и на Криси, и на останалите. В пълно спокойствие, той хвана Силви за ръката и я помоли да му разкаже всичко, но без да го подвежда, а тя продължи да твърди, че не е казала нищо заплашително за Надя.

Изглежда обаче, че не е успяла да повлияе на Алек и той взе решение тя да си отиде вкъщи, за радост на останалите участнички, които никак не се натъжиха, че Силви напуска шоуто, а въздъхнаха с облекчение.