Автор
Ева Григорова

Не е за вярване: Шеф Ангелов даде втори шанс на тази участничка в Hell`s Kitchen

Интересен бе развоят на събитията в снощния епизод на Hell`s Kitchen. Шеф Ангелов даде втори шанс на талантливата кулинарка Никол, след като уж бе готов да я отпрати вкъщи. Но в края на изявлението му, след като тя беше вече свалила куртката си, той я похвали с невиждан рекорд, който е постигнала в предаването. Затова на финала ѝ каза: "За теб Hell`s Kitchen...започва!" и ѝ връчи нова.

View post on Instagram
 

В отговор Никол заяви, че той е единственият мъж, който я е докаравал до напрегнати моменти като този и откровено му заяви "Понякога искам да Ви удуша", на което пък той ѝ отвърна "Нареди се на опашката".

Останалите участници бяха шокирани от възможността Никол да бъде отпратена от шоуто, но всичко се нареди, когато стана ясно, че шеф Ангелов просто е създал напрежение.

View post on Instagram
 

Никол беше лидер на червената кухня и след неуспеха срещу Сините, тя трябваше да посочи още двама от съотборниците си, които да бъдат номинирани за изгонване. Тя избра новобранката в кухнята - брокерката Симона и опитната кулинарка Михаела. Следващата седмица в Кухнята на Ада ще има извънредна ситуация.

В центъра на всичко ще се окажат футболният запалянко Нинов и любимият на Симона - Димитър. Звездите пък ще се впуснат в забавна игра, в която на сляпо ще трябва да познават какво има в кутии, пълни с изненади. Страхът от неизвестно ще изправи час то тях на нокти и ще доведе до много забавни моменти с Изи, Гатьо, Бони и останалите звезди.