Автор
Теодор Муховски

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

За да укрепите връзката си и да се сближите, трябва да сте готови да изслушвате половинката си. За двойките филмовите вечери са чудесно средство за намаляване на стреса.

Овен: Пукнатините в отношенията ви може да се засилят през тази седмица. Не можете да си заравяте главата в пясъка и да игнорирате проблемите; те няма да се решат от само себе си. Вместо това може да прекарате това време, за да се справите с партньора си по деликатен начин, за да избегнете всякакви погрешни интерпретации. За да укрепите връзката си и да се сближите, трябва да сте готови да изслушвате половинката си. Това е добър период за необвързаните да размишляват върху миналите си връзки и да си вземат поуки.

Телец: През тази седмица звездите ви предразполагат да се запознаете с нов човек, който би могъл да стане ваш бъдещ любовен партньор. Може да се случи по време на социални събирания, онлайн запознанства или неочаквана среща. Това може да е индикация, че връзката между вас двамата вече започва да се проявява и че предстои да започнете нова глава в романтичния ви живот. За хората, които вече са във връзка, седмицата е посветена на укрепването на отношенията чрез съвместни преживявания.

Близнаци: Продължавайте да се съсредоточавате върху това да бъдете себе си във връзката, вместо да търсите какво би могло да се случи. Така ще ви е по-лесно да приемете несигурността и да я използвате като шанс да разберете и научите повече за това, което сте. Здравословната дискусия и взаимното разбиране могат значително да стеснят рамката на вашите очаквания и реалността. Връзката ви ще бъде стабилна благодарение на това, че сте честни към себе си и към партньора си.

Рак: През тази седмица може да преживеете битки на темперамента си. Когато се занимавате с тези проблеми, трябва да го правите бавно и внимателно, за да не прибързвате със заключенията твърде бързо, което може да доведе до ескалация на напрежението. Стремете се да бъдете открити и честни с партньора си, като му задавате въпроси, които ще ви помогнат да се разбирате, вместо да имате предварителни нагласи. Приспособявайте се към настроенията и нуждите на другия и измислете работещ начин за съвместно съществуване.

Лъв: През тази седмица нивото на интимност с партньора ви ще бъде сравнително високо. Ще установите по-дълбоки отношения, което ще ви даде съществена връзка и по-добър разговор, който ще бъде в основата на вашето единство. Покажете любовта и признателността си в този момент - има шанс партньорът ви да ги приеме. Свободните Лъвове може да се окажат до човек, привлекателен по интелект и емоции.

Дева: През тази седмица може да откриете, че външни фактори могат да предизвикат раздразнение и да се отразят негативно на любовния ви живот. Вие и вашият партньор трябва да поддържате открита комуникация. Тази преходна фаза изисква целенасоченост и настройка към променящите се нужди на партньора. Свободните Деви може да я сметнат за взискателна поради трудностите, които имат в живота си, което може да ги отклони изцяло от мисленето за нови перспективи във взаимоотношенията.

Везни: Предстоящата седмица ви подтиква да се докоснете до изворите на чувствата с близките ви хора. Съвместното преживяване може да породи докосващи сърцето дискусии и да задълбочи връзката ви. Винаги опитвайте нещо ново на фронта на запознанствата. За двойките филмовите вечери са чудесно средство за намаляване на стреса. Използвайте този шанс, за да заздравите любовта си и да си припомните, че се цените един друг.

Скорпион: През тази седмица мълчанието може да има повече смисъл от думите, когато се карате с партньора си, особено по време на несъгласия и спорове. Въпреки че може да ви е трудно да не отговаряте и да не се защитавате незабавно, отделянето на момент само за изслушване може да бъде силно въздействие. Това не е защото криете нещо от партньора си, а показва, че уважавате неговото възприятие и сте отворени да разберете гледната му точка.

Стрелец: Двойките в сериозни отношения ще открият, че покупката на общ предмет може да им помогне да се обединят и да укрепят връзката си. Съвместното планиране на партито, вземането на общи решения и купуването на подаръци един за друг ще подобрят отношенията ви. Възползвайте се от този момент, за да си припомните пътя си като двойка и да погледнете в бъдещето си. Изживейте заедно щастливите моменти и смеха.

Козирог: Тази седмица може да ви обгърнат вълни от смелост и да се окажете достатъчно решителни, за да признаете чувствата си на някого, когото харесвате. Използвайте тази позитивна енергия като възможност да позволите на сърцето си да ви води. Това може да е ваш съученик, с когото се виждате всеки ден, или новото увлечение, което сте открили, така че не чакайте и направете тази важна стъпка. С яркото сияние на звездите моментът е идеален да предложите среща на кафе, така че се възползвайте максимално от него.

Водолей: Погледът назад към минали връзки може значително да ви помогне да разберете какъв тип партньор би бил най-подходящ. Разказването на същите истории на приятели или потенциални романтични партньори може да ви помогне да създадете по-дълбоки връзки и отношения. Миналото може да се върне под формата на стар приятел, който да вдъхне носталгия и да предизвика още един пожар. Приветствайте новото начало, но не ставайте жертва на старите си навици. Използвайте наученото като основа за бъдещи стъпки.

Риби: Ако вече сте във връзка, тази седмица може да е подходящ момент да съживите романтиката си и да задълбочите нещата. Помислете за посещение на места, които ви напомнят за хубави спомени, например там, където сте се срещнали за първи път или сте прекарали чудесно заедно. Съживете връзката с партньора си, като провеждате повече качествени разговори и правите неща заедно. Върнете се назад и си спомнете за пътя на вашата любов и възхвалявайте любовта, която продължава да расте.

Невиждани успехи: Дъжд от пари ще залее тези 3 зодии през април
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Невиждани успехи: Дъжд от пари ще залее тези 3 зодии през април

Автор Евелин Попадийна