Автор
Woman.bg

Не подценявайте влиянието на ароматите в дома и гардероба

Често харчим едно добро количество пари за скъпи парфюми, за да си доставим удоволствие и да направим впечатление на околните, но обръщаме ли достатъчно внимание на ароматите у дома? Новите луксозни аромати на Lenor Fragrance Therapy, вдъхновени от иновативна технология и първокласни етерични масла, ни карат да се чувстваме по-бодри.
Новата колекция на Lenor продължава да дава онзи заряд и експлозия от аромати, които познавате и обичате.

Опитайте разкошния аромат на омекотителя Orchid&Vanilla, където леките акорди на ванилова орхидея и топлите нотки на кехлибара се обединяват, за да създадат излъчване на елегантност и чар. Ароматерапията ни учи, че миризмата на ванилия релаксира нервите и ума, като освобождава от негативните емоции на тревожност, гняв и безпокойство.

За авантюристите мечтатели сме избрали Ocean Breeze в комбинация от чаено дърво и морски акорди, които ще ви пренесат мислено на слънчев и екзотичен бряг. Усетете освежаващия аромат на океанския бриз, докато деликатните флорални нотки придават свежест на тъканите и жизненост в дома, създавайки атмосфера на спокойствие и оптимизъм.

Прегърнете красотата на цветята с Lenor Floral Bouquet, където флоралните нотки на хортензията създават букет от щастие и радост. Ефирният аромат на свежи цветя и нотките мускус засилват усещането за спокойствие и баланс на ума, от което все по-често се нуждаем във вечно заетото ни ежедневие.

Мекотата на Lenor е на растителна основа*, съставена от внимателно подбрани и отговорно добити растителни масла. Новата формула е оптимизирана, за да осигури по-висока интензивност на аромата с по-малко химия. Тази нова технология за свежест на Lenor съдържа незаменими съставки и е оптимизирана да влее любимия ви свеж аромат в прането, оставяйки дрехите и спалното бельо да ухаят свежо, дори при пране на кратък цикъл и по-ниска температура.

*85% от съставките, допринасящи за мекотата на Lenor, са на растителна основа.

(платено съобщение)