Автор
Ева Григорова

Веси поряза жестоко Емрах в "Денсинг старс": Не влизай в личното ми пространство

Емрах се представя изненадващо добре в шоуто "Денсинг старс", което определено помага на имиджа му, но и все пак следва себе си и прави някои необмислени действия. Като например да показва публично, че усеща влечение към красивата си партньока на паркета - Веси. Той дори си позволи да я целуне в ефир, което я стъписа и изглежда, че е твърдо решена да го държи на дистанция от себе си.

View post on Instagram
 

"Не искам да влизаш в личното ми пространство! Нашите отношения трябва да останат професионални!", отсече танцьорката, с което ясно показа на Стораро, че няма никакъв шанс с нея. Също така се носят слухове, че Веси си има приятел, който е бесен на Емрах и дори го заплашвал, ако не ѝ се извини. Напрежението ескалирало от това, че Данова казала, че ако Стораро не обещае публично, че няма да навлиза в личното ѝ пространство повече, тя ще трябва да напусне шоуто.

View post on Instagram
 

Емрах от своя страна е тотално непоколебим в симпатиите си към красавицата и дори твърди, че помежду им химия и нямало за какво да се извини. Снощи обаче той подходи далеч по-зряло, когато си личеше, че не си позволява подобни изцепки и се представи много добре на дансинга.