Автор
Евелин Попадийна

Нещата в гардероба, които ви пречат да забогатеете

Както всички неща, парите също имат енергия. Важно е да можем не само да печелим пари, но и да използваме енергията им в своя полза. Както знаете, енергията се подчинява на закона за привличането, съответно подобното привлича подобно.

Гардеробът на всяка дама е едно от най-важните неща за разширяването на паричния коридор. Сигурно ще се запитате защо точно гардеробът? Е, отговорът е, че за нежната половина точно той предизвиква огромни емоции. Именно те са енергията, която търсят парите.

Препълнен гардероб
В килера, в гардероба, по рафтове и чекмеджета, навсякъде трябва да има свободно пространство. Когато отворите подреден гардероб имате усещане за свобода, лекота и достъпност. Това са чувствата, които представляват изобилието. Парите идват от свобода, не от желание. Нужно е да свикнете с това усещане, за да стане ваше ежедневие.

Неща, които не ви стават
Да, всички имаме дънки за „когато отслабна“, но не бива да пазим дори една такава дреха. Да живееш в очакване на по-добър момент води до отказа да живееш сега. Това бъдеще може и никога да не дойде. Подобни илюзии са пречка за парите и много бързо могат да ги превърнат в мираж.

Стари дрехи
Не бива да съхранявате неща на хиляди години, само защото ви е трудно да се разделите с тях. В такива случаи парите отиват в миналото, а не в настоящето. Изхвърлете всички „реликви“ от гардероба си и направете място за нови. Така енергията ще се подобри и ще привлечете повече финанси.

Забравени дрехи
Правилото за "едната година" важи много силно. Разчистете гардероба от неща, които не сте обличали от година. Ако не носите нещо, то вече не е „ваше“. Подарете го, продайте го, изхвърлете го, но не го дръжте в гардероба. Задържайки го, задържате и неговата енергия, която отблъсква парите. Отървете се от тези дрехи и освободете място за парите. Помнете – повече свобода, повече пари!

Какво трябва да промените в интериора на дома си, за да засилите женската енергия и да привлечете щастието
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Антония Михайлова

Какво трябва да промените в интериора на дома си, за да засилите женската енергия и да привлечете щастието

Автор Антония Михайлова