Автор
Кристина Кирова

Блага вест: Кралица Рания ще става баба

Блага вест от последните минути - кралица Рания и крал Абдула II ще стават баба и дядо. Щастливата новина идва няколко месеца след впечатляващата брачна церемония на принц Хюсеин и любимата му Раджуа, която се състоя през юни 2023 г. Очаква се бебето да се появи на бял свят в началото на лятото.

Крал Абдула II и кралица Рания
Крал Абдула II и кралица Рания

Новината е съобщена в официалния сайт на кралското семейство на Йордания, а изявлението гласи:

"Кралският хашемитски съд има удоволствие да съобщи, че Техни кралски височества - принц Хюсеин бин Абдула II и принцеса Раджуа ал Хюсеин очакват, с Божията помощ и благодат, първото си дете през лятото на 2024 г.".

Принц Хюсеин и принцеса Раджуа
Принц Хюсеин и принцеса Раджуа

Щастливата новина идва след най-тъжното събитие в живота на принцеса Раджуа. Тя загуби баща си през февруари тази година, което означава, че ако са изминали 3 месеца от началото на бременността, както е прието да се изчака преди да се съобщи официално, принцесата вече е била в началото ѝ по време на трагичното събитие.

Припомняме ви, че Хюсеин и Раджуа се бракосъчетаха на зашеметяваща сватбена церемония с хиляди гости, сред които и най-видните представители на британското кралско семейство, а най-горди и развълнувани бяха кралица Рания и крал Абдул II, които приеха с отворени обятия и любов Раджуа.