Автор
Теодор Муховски

Звезден блясък: Робърт де Ниро и Джеф Безос заведоха половинките си на среща в Белия дом (СНИМКИ)

Робърт де Ниро и Джеф Безос заведоха своите половинки на среща в Белия дом. Събитието се проведе във връзка с държавния прием, организиран по повод посещението на японския министър-председател Фумио Кишида и неговата съпруга.

Джеф Безос бе придружен от Лорън Санчес, която бе облечена в червена рокля с открити рамене и дълбоко деколте, допълнена от дантелена горна част. Те са заедно от 2018 година, като преди това Безос е бил женен за Макензи Скот, а Лорън Санчес за холивудския агент Патрик Уайтсел.

Другата двойка на срещата бе Робърт де Ниро и неговата любима Тифани Чен. Тифани се появи в бяла рокля с разкроени рамене и бежова пелерина. Двойката е заедно от 2021 година, като преди това де Ниро е бил разведен с Грейс Хайтауър.

Наскоро те отпразнуваха първия рожден ден на своята дъщеря Джия, като де Ниро има и други шест деца от предишни връзки.

Робърт де Ниро е известен американски актьор, продуцент и режисьор, роден на 17 август 1943 г. в Ню Йорк. Той е един от най-уважаваните и талантливи актьори в света на киното, с множество награди и номинации в своето портфолио. Де Ниро започва кариерата си през 1960-те и бързо става известен с ролите си във филми като "Кръстникът Част II", "Таксистът" и "Разяреният бик". Той е известен също и с уникалната си способност да превърне всяка роля в магнитна и запомняща се персона. Де Ниро е съосновател на "Трибека Филм Фестивал" и продължава да бъде важен фигурата в света на изкуството и забавлението.

Джеф Безос е съосновател и изпълнителен директор на Amazon, един от най-богатите хора в света и важна фигура в сферата на технологиите и бизнеса. Той стартира платформата си през 1994 г. като онлайн книжарница и го превръща в един от най-големите онлайн търговски гиганти, предлагащ разнообразни продукти и услуги. Безос е известен също и с космическата компания Blue Origin, която има амбицията да позволи човек да пътува в космоса по-лесно и по-евтино. Той също така е познат с филантропичните си дейности и инвестициите си в различни иновативни проекти. Джеф Безос е често обсъждана фигура, поради своите влияние и контроверзии, свързани с технологичния напредък и въпросите за бизнес етика и регулация.

Най-милата гледка: 80-годишният Робърт де Ниро показа сладкото си бебе Джия (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Най-милата гледка: 80-годишният Робърт де Ниро показа сладкото си бебе Джия (снимка)

Автор Ева Григорова