Автор
Веселина Петрова

Диетата, с която жената до Джеф Безос успява да изглежда толкова секси

В едно от последните си сторита, публикувани в Инстаграм, половинката на Джеф Безос - Лорен Санчес, показва интензивна тренировка за горната част на тялото. По всичко личи, че тежестите не са ѝ непознати. Следват упражнения с въжета, клекове и разгрявка с кардио. 

Пред списание Holla Лорен споделя, че да спазва спортен и хранителен режим е изключително важно за нея, особено след като е родила второто си дете. 

Когато била на 18 години, Лорън не успява да стане стюардеса, защото била твърде... пълна. По това време тийнейджърката е победителка от няколко конкурса за красота и дори стига до челните места в "Мис Хавай" и, както обяснява пред Wall Street Journal, тежи не повече от 55 килограма. Годината обаче е 1989-а и максимално позволеното тегло за жените на борда на самолета е 52 килограма. "След като слязох от кантара] ми казаха, че няма начин. Че трябва да съм точно под тези килограми", припомня си Санчес. 

Признава, че оттогава следи внимателно теглото си. И знае, че е на прав път, когато актьорът Джаред Лето я нарича "много секси". 

"Джаред Лето ме нарече секси - значи съм в топ форма!", казва Лорън. 

Добрият външен вид Санчес дължи до голяма степен на правилен хранителен режим, в който месото почти липсва. Тя не е веган, но уточнява, че се стреми да се храни с продукти, които щадят климата набляга на устойчиво произведените зеленчуци и бобови. 

View post on Instagram
 

Лорен споделя в социалните мрежи, че сред любимите ѝ рецепти в тази насока е хумусът. Нахутът, който е в основата му, е един от най-силните растителни източници на протеини. Те пък дават на тялото сили в залата. Сред любимите ѝ храни са печени батати, нарязани на тънко. Те са богати на калий и се отглеждат с по-малко вода и пестициди, отколкото жълтите картофи. В менюто ѝ попадат още тиква, цвекло, зелен боб и едамаме. 

Ако иска зареждаща с енергия закуска, Лорън Санчес си приготвя омлет от белтъци и авокадо, пие черно кафе, пише Webcafe.

Убедена е, че домашно приготвената храна не само ни дарява здраве, но се грижи и за фигурата.