Автор
Теодор Муховски

Крал Чарлз отчаяно иска да види Арчи и Лилибет, тъй като "животът е твърде кратък"

Крал Чарлз планира да протегне ръка към принц Хари и Меган Маркъл, като ги покани на голяма кралска среща в замъка Балморал. Твърди се, че той се стреми да заздрави скъсаните семейни връзки и да изгради по-силни отношения с внуците си.

75-годишният крал Чарлз почти не е виждал децата на Съсекс, принц Арчи и принцеса Лилибет, откакто са родени, като се твърди, че няма търпение да прекара повече мигове с тях. Вътрешен кралски източник разкрива:

"Балморал наистина е идеалното спокойно място за сбирка. Ако кралят наистина ги покани, то Хари и Меган със сигурност трябва да се съгласят и да отидат".

Да си припомним, че след излизането си от кралското семейство през 2020 г. Хари и Меган са се връщали в Обединеното кралство само за избрани събития, като са довели децата си само веднъж - за Платинения юбилей.

Меган не е стъпвала в Блигти от държавното погребение на кралицата през септември 2022 г., като реши да пропусне коронацията на Чарлз през май 2023 г.

След като предизвикаха полемика с драматичното си оттегляне от кралските задължения, Хари и Меган продължиха да правят поредица от тежки и бомбастични твърдения за кралския живот в интервюта на високо равнище - включително с мегазвездата Опра Уинфри - и в бруталния си документален сериал на Netflix "Хари и Меган".

Въпреки че Хари проявява интерес към заздравяване на отношенията със семейството си, особено след като научи за битката с рака на крал Чарлз и принцеса Кейт, съпругата му разбираемо има повече резерви.

Независимо от продължаващата вражда след излизането на Хари и Меган от кралското семейство, херцогът все пак летя до Обединеното кралство за тайна среща с баща си през февруари, след като стана известна диагнозата му.

Личната среща в „Кларънс Хаус“ продължи само половин час, но тя разпали надежди за повече семейни събирания през тази година.

По време на разговор в предаването "Добро утро, Америка", принц Хари обяви намерението си да се върне в Обединеното кралство заради професионални ангажименти и пожела да се среща с баща си винаги, когато това е възможно.

Службата в катедралата "Сейнт Пол" на 8 май, с която ще бъде отбелязано десетилетното пътуване на Invictus Games, може да се окаже причина за следващото пътуване на Хари и Меган до Лондон. Очакванията са, че Арчи и Лилибет може да придружат родителите си.

Въпреки това Меган е загрижена за безопасността на децата си, като вътрешен източник уточнява:

"Вече се стигна дотам, че Меган не иска да идва в Обединеното кралство с децата. Тя просто не се чувства в безопасност. Сега ситуацията е такава, че семейството трябва да присъства с повишена сигурност или Хари е по-добре да отиде сам."

Развод ли се задава: Меган не смята да има нищо общо с Великобритания, въпреки че Хари се готви за събиране с кралското семейство
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Развод ли се задава: Меган не смята да има нищо общо с Великобритания, въпреки че Хари се готви за събиране с кралското семейство

Автор Ева Григорова