Автор
Теодор Муховски

След болестта: Нов сериозен проблем очаква Кейт и Уилям

Огромните тревоги на Кейт Мидълтън и нейния съпруг се задълбочават все повече. Звездната двойка са много притеснени относно евентуалното посещение на принц Хари във Великобритания, предава The Mirror.

По-малкият син на краля планира да се завърне в Обединеното кралство за откриването на Invictus Games в Лондон на 8 май. Въпреки че посещението му още не е потвърдено официално, името му е вече сред гостите на събитието.

Под въпрос остава присъствието на съпругата му Меган Маркъл. От нейното решение зависи дали двете им деца Арчи и Лилибет ще посетят Обединеното кралство.

Според кралския експерт и биограф Том Куин, бившата американска актриса ще остане в Калифорния, тъй като е заета с трескавата подготовка около старта на собствения си бранд American Riviera Orchard.

"Хари е наясно, че ще се наложи да се връща във Великобритания от време на време. Той винаги се чувства по-сигурен, ако Меган пътува с него, но тя не планира да го прави скоро", казва Куин.

Той добавя, че принц Уилям и Кейт Мидълтън са изключително притеснени от предстоящото посещение на Хари.

"Уилям и Кейт са много нервни. Независимо дали Хари ще дойде сам, или с Меган, със сигурност ще има трудности", споделя Куин.

Експертът допълва, че кралските сътрудници работят върху планирането на събитията по такъв начин, че да избегнат неприятности и неудобства.

Според Куин дори се обмисля дори вариант, при който братята да се появят заедно на публични места, за да покажат уважение един към друг.

"Това е предизвикателство, което трябва да се реши внимателно, за да се избегнат ненужни спекулации и конфликти."

В трудни времена: Крал Чарлз и Кейт са „източник на утеха“ един за друг
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

В трудни времена: Крал Чарлз и Кейт са „източник на утеха“ един за друг

Автор Ева Григорова