Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят е добър за молби и обяснения

Думите имат голяма сила днес, така че денят е добър за молби и обяснения. Благоприятно време за любовни отношения. Можете да изповядате любовта си, да обсъждате болезнени и проблемни теми и да възстановите прекъснатите отношения.

Овен – Можете да обсъждате важни въпроси с членове на семейството и да правите дългосрочни планове. Лесно ще успеете да постигнете взаимно разбирателство и много вероятно намеренията ви ще бъдат реализирани в близко бъдеще.

Телец – Някои представители на знака могат лесно да се раздразнят за дреболии. Внимавайте да не провокирате конфликт с членове на семейството. По-добре е да прекарате вечерта у дома, като ограничите комуникацията.

Близнаци – Добър ден да правите планове и да обмисляте какво ще правите в близко бъдеще. Прекарвайте време с членовете на семейството или излизайте с приятели. Те ще ви вдъхновят и ще подкрепят всяко начинание.

Рак – Някои хора (роднини, приятели, познати) може да се опитат да се намесят в личните ви дела, но с най-добри намерения. Ако това ви кара да се чувствате неудобно, не се колебайте да защитите границите си. Просто се опитайте да направите това деликатно, за да не обидите другите.

Freepik

Лъв – Ако нещо може да бъде отложено от домакинските задължения, трябва да направите точно това и да прекарате освободеното време с любимите хора. Влиянието на положителните тенденции, макар и не много силно в началото на деня, ще става все по-осезаемо с времето.

Дева – Ще бъде полезно да вземете предвид интересите на семейството и да участвате в общите дела. В противен случай съществува голям риск от получаване на оплаквания или дори кавги в някои отделни случаи.

Везни – Не трябва да очаквате сериозни неприятности, но дребни неща могат да ви обезпокоят. Ще има много домакински задължения, но няма да имате особено желание да ги вършите. Помислете дали е толкова важно да се справите с всичко днес.

Скорпион – Ходенето на шопинг не е добра идея; рискувате да похарчите повече пари, отколкото можете да си позволите. До вечерта страстите ще утихнат. Настроението ви ще се подобри, взаимното разбирателство с близките също.

Най-точният седмичен любовен хороскоп за периода 15-21 април
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Най-точният седмичен любовен хороскоп за периода 15-21 април

Автор Евелин Попадийна

Стрелец – По-добре е да не правите нищо важно, да не обсъждате сериозни теми и да се съсредоточите върху дребни текущи рутинни неща. За някои би било хубаво да отидат на гости или на парти, особено ако искат нови запознанства и впечатления.

Козирог – Опитайте се да не се поддавате на моментни импулси, особено когато става въпрос за финанси. Посветете деня на укрепване връзките с близките, а най-добре ще е да прекарате вечерта в спокойна домашна обстановка.

Водолей – Някои ще бъдат склонни към прекалена импулсивност. Кратките пътувания ще се отразят добре. За необвързаните социалните контакти ще бъдат интересни и ще донесат нови запознанства. Възможно е началото на романтична връзка.

Риби – Опитайте се да бъдете избирателни в контактите си. Разбирането с другите днес ще бъде по-трудно от обикновено. Може също да бъдете обект на влиянието на другите. По-добре е сами да вземате сериозни решения, въз основа на собствените си интереси.