Автор
Ива Петрова

Джорджина на Роналдо показа закръглените си бедра в бански

Историята на живота на Джорджина Родригес е доказателство, че приказките могат да станат реалност, ако винаги вярвате, че хубавото тепърва предстои. Джорджина е родена в обикновено семейство в Буенос Айрес. Когато е само на годинка, родителите ѝ решават да емигрират в Испания.

Като дете Джорджина се занимава с танци, а по-късно заминава за Англия, за да усъвършенства английския си.

View post on Instagram
 

След като се завръща в Испания, красавицата успява да си намери работа като продавач в един от най-луксозните бутици на Gucci. Именно там се случва съдбовната среща. Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо вижда Джорджина, когато идва в бутика да пазарува и решава да опознае по-добре тази знойна чаровница.Изненадващо е, че млад и с толкова зашеметяваща кариера мъж, известен с аферите със световни модели като Ирина Шейк, отдава сърцето си и цялото си внимание на едно обикновено момиче. Нека обаче да отбележим, че Родригес е притежателка на изключително женствена фигура и забележителна външност.

Джорджина е твърде секси за Иран, вестник смали дупето ѝ
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Джорджина е твърде секси за Иран, вестник смали дупето ѝ

Автор Ева Григорова

Доказателство за последното са снимките, които красавицата сподели наскоро в социалните мрежи. На тях сексапилната брюнетка позира по доста дързък бански костюм, разкриващ впечатляващите ѝ форми.

На фотосите любимата на Кристиано Роналдо, който в момента играе за саудитския Ал-Насър, се наслаждава на времето си на плажа на ОАЕ по бански с украса от кристали, а кадрите определено не оставиха последователите ѝ безразлични. Някои от тях отбелязаха в коментарите, че фаворитката им напоследък е понатрупала някое и друго килце отгоре.

Instagram.com/georginagio
Instagram.com/georginagio

Макар и с наедрели бедра обаче, Джорджина изглежда все така съблазнителна, изтъкнаха други. По мнението им тя продължава да демонстрира същите стегнати коремни мускули и бедра, колкото и наедрели да са те в горната си част.

Родригес явно следва примера на своя избраник - Кристиано и е страстен фен на тренировките, а любимата му определено не отстъпва по-назад от половинката си, смятат феновете.

View post on Instagram