Автор
Антония Михайлова

Ясновидец предупреждава: Как да се държим при среща с духове, за да не ги разгневим

Въпреки че науката отрича съществуването на призраци, това не означава, че те не съществуват. Много свидетели разказват за срещи със свръхестествена сила - нощни шумове, странни звуци. Немалко са и онези, които споделят за необяснимо движение и местене на предмети в дома си.

Понякога призраците нахлуват в живота ни с конкретна цел, например, за да предупредят за нещо, а понякога просто да внушат страх и да изгонят всеки човек, припарил на тяхната територия, ако говорим за закупуване на къща от нови собственици.

За това как да не предизвикаме гнева им в случай че се окажем "лице в лице" с тайнствена сила, разкрива астрологът, ясновидец и таро специалист Галина Янко:

Не пренебрегвайте присъствието на неземно същество

Ако усетите присъствието на нещо невидимо до вас, ако чуете странни звуци и разберете, че това не е въпрос на фантазия, не се опитвайте да отричате присъствието на призрак. Духовете наистина не харесват, когато хората ги игнорират и се преструват, че виновникът е твърде живото им въображение. В този случай призракът може да се разгневи и дори да започне да хвърля различни предмети, за да привлече вниманието.

Когато се сблъскате с нещо необяснимо, просто осъзнайте, че това не е сън или халюцинация. Покажете уважение към призрака, като се опитате да общувате с него, използвайки директни въпроси (например - „Какво искате от мен?“) или дъска Ouija (но задължително в присъствието на експерт). Повечето призраци не представляват заплаха за хората и просто искат да предадат някаква информация на живите.

Бъдете спокойни и приятелски настроени

В основата си всеки призрак е концентрация на определена енергия, която може да придобие неясни очертания на фигура и да се почувства със странни звуци. Понякога можете да срещнете много зло същество, но само ако други хора вече са успели да го „заредят“ с негативност чрез викове и заплахи.

Трябва да се държите спокойно и любезно с призраците, така че да не абсорбират отрицателната енергия на човек. Не обиждайте духа, не хвърляйте книги и чехли по него и никога не го ругайте с лоши думи, защото подобни действия със сигурност ще го провокират да отмъсти. Покажете на призрака, че сте готови да общувате с него и да реагирате адекватно на присъствието му.

Всъщност ние не умираме - ето какво се случва с душите ни: нова научна теория порази света
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Всъщност ние не умираме - ето какво се случва с душите ни: нова научна теория порази света

Автор Теодор Муховски

Предайте "оръжията" си

Всеки знае, че основното оръжие, което прогонва духовете от човек, е солта, както и желязото. Наистина, те могат да изплашат палав дух, но в крайна сметка той все пак ще намери начин да стигне до вас и да си отмъсти за такъв негостоприемен прием.

При среща с призрак строго не се препоръчва да разпръсквате около себе си кръг от сол и да размахвате желязна пръчка. Това войнствено поведение само ще го провокира и ще го вбеси. Не следвайте примера на героите от Supernatural и не използвайте никакви оръжия срещу духа, особено ако е ясно, че той няма да атакува първи.

Ако ви се появи призрак, това означава, че има нужда от нещо. Не отказвайте да помогнете на неспокойна душа, в противен случай тя ще таи злоба. Може би призракът е прикрепен към нещо в къщата, което иска да вземе със себе си, или има важно съобщение за някой жив човек. Помогнете на духа с неговия проблем и тогава той ще ви остави на мира.