Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни - очаквайте изненади, Козирози - вашата преценка е най-добрата

Време на съзнателни промени в живота на човека. Денят е подходящ за изправяне грешките от миналото и полагане на основите за благоприятно бъдеще.

Овен – В този благоприятен ден очаквайте изненади от всякакъв вид под формата на подаръци или добри новини. По същия начин вашите лични проекти се насърчават от звездите. Ако искате да опитате лотариен билет, сега е моментът, защото днес Юпитер е щедър с вас. (основно родените през втората десетдневка)

Телец – Благодарение на Плутон успявате да видите изхода, а с Юпитер получавате късмет, за да можете да предприемете действия. В емоционален план тази неделя чистите отношенията си, дори и това да ви наранява, но разбирате, че не можете повече да продължите по пътя, който не ви носи нищо добро.

Близнаци – Емоционалната несигурност ви подтиква да вземате решения, които засягат бъдещето ви и може да не сте напълно наясно с въздействието, което това ще има върху живота ви. Животът е твърде кратък, за да останете ядосани завинаги.

Рак – Ако се съсредоточите интензивно и достатъчно дълго върху желанието си за просперитет, в крайна сметка ще получите това, което искате, използвайки закона за привличането. Също така осъзнавате, че имате интуиция, която не използвате достатъчно и че трябва да й се доверявате по-често.

Freepik

Лъв – Късметът ви съпътства и ви помага да избегнете грешните пътища. Достъпни за вас са множество вълнуващи възможности. Вашият любовен рай ви зове. А необвързаните не искате да промените нищо в живота си от страх да не нарушите спокойствието и баланса си.

Дева – Във финансов план звездите ви съветват да бъдете много внимателни в покупките и инвестициите си, защото определени хора с не толкова добри намерения могат да се възползват от вашата лековерност и прекомерно доверие, в когото не трябва.

Везни – Атмосферата, предизвикана от Луната във вашия знак ви кани да изследвате какво наистина искате дълбоко в сърцата си. Плутон, специалистът по дълбоката промяна, е тук, за да ви подкрепи зад кулисите.

Скорпион – Вече не сте склонни на компромиси с любовния си живот. Поставяте благополучието си на първо място и сте готови да хванете бика за рогата и да вземете радикални решения, за които мислите от известно време.

Скъпи Телци, през май всяка активна дейност ще бъде благоприятна
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Телци, през май всяка активна дейност ще бъде благоприятна

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Имате много планове и всичко върви добре с партньора ви, въпреки това Луната и Нептун идват да посеят съмнения без основателна причина. С помощта на Уран не се колебаете да предприемете някои бързи стъпки.

Козирог – Вашата преценка не е най-добрата днес, когато става въпрос за вашите финанси. Имате много проекти и мечти, които искате да постигнете, които изискват от вас да инжектирате големи суми пари. Нептун е склонен да ви направи много оптимистични.

Водолей – Днес ще гребете по бурни вълни, затова бъдете внимателни, за да не обърнете лодката. Сбогом спонтанност и големи емоционални изблици за тази неделя, но това не означава, че любовта не присъства. С умели маневри можете да стигнете до нея.

Риби – Доверете се на приятели, терапевт, близки, за да евакуирате този страх, който ви гризе отвътре и не се колебайте да работите върху чакрата на слънчевия сплит, която е седалището на самочувствието. Животът винаги е по-лесен, когато ви подкрепят, не мислите ли?